Real Madridin englantilainen supertähti jatkoi historiallisia urotekojaan

Jude Bellinghamin käsittämätön debyyttikausi jatkuu – Real Madrid 2–1-johtoon 1:23
Jude Bellinghamin käsittämätön debyyttikausi jatkuu – myös pääpeli sujuu: Real Madrid 2–1-johtoon

Italian hallitseva mestari Napoli säikäytti Real Madridia jo yhdeksännellä minuutilla, kun Atletico Madridin päävalmentajan Diego Simeonen poika Giovanni Simeone toimitti pallon riittävästi maaliviivan yli.

Real Madridin vastaus tuli vauhdilla. Napolia vastaan viime kaudella AC Milanin paidassa taistellut Brahim Diaz alusti ja hurjaan vireeseen myös La Ligassa äitynyt Rodrygo naulasi pallon ylänurkkaan.

Rodrygolta jälleen häikäisevä viimeistely – Real Madrid iski takaisin salamannopeasti 1:06

Brasilialainen on tehnyt viimeisessä neljässä ottelussaan Real Madridille kuusi maalia ja antanut neljä syöttöä.

Kymmenen minuuttia myöhemmin David Alaban tarkka keskitys viisti Napolin puolustuksen selustaan, jonne oli hiipinyt uskomatonta ensimmäistä kauttaan valkoisissa pelaava Jude Bellingham, 20.

Real johtaa ottelua tauolla lukemin 2–1.

Viime kaudella Dortmundin paidassa 14 maalia tehnyt Bellingham on tehnyt tässä vaiheessa kautta Madridissa jo 15 osumaa. Tilillä on enemmän debyyttikauden maaleja kuin kenelläkään Real Madridissa aiemmin. Taakse ovat jääneet niin Alfredo Di Stefano kuin Cristiano Ronaldokin. Bellingham on tehnyt maaleistaan kolme päällä, kolme vasemmalla jalalla ja yhdeksän oikealla.

Bellingham satutti nilkkaansa kipeästi juuri ennen taukoa, mutta jatkoi pelaamistaan hetken paikkailun jälkeen.

Real Madrid varmistaisi tänään voitollaan lohkon ykkössijan.

Diego Simeonen poika aloitti maalinteon Santiago Bernabeulla: Napoli 1–0-johtoon 1:42