Jude Bellinghamin posketon debyyttikausi Real Madridissa jatkuu – Napoli tauolta takaisin hurjalla vyöryllä

Tämä käsivirhe johti Napolin rangaistuspotkuun – Piotr Zielinskin pilkku armottoman tarkka 4:45

Napolin ja Real Madridin avausjakso tarjosi Mestarien liigan tiistai-illassa peräti kolme maalia. Stadio Diego Armando Maradonalla käynnistyi juhlat 19. minuutilla, mutta kotiyleisö oli lopulta helpottunut päästessään tauolle vain maalin tappioasemassa.

Norjalaispuolustaja Leo Ostigård alisti Dani Carvajalia pääpallossa ja vei Napolin vahvan alun jatkoksi johtoon.

Napoli yllätysjohtoon Real Madridia vastaan – asialla norjalaispuolustaja Leo Ostigård 1:42
Näin alistetaan vastustaja pääpallossa: asialla Napolin norjalaispuolustaja Leo Ostigård – häviäjänä Real Madrid ja Dani Carvajal

Real Madrid pääsi peliin mukaan kuitenkin yhä paremmin. Hurjaa debyyttikauttaan Real Madridissa pelaava englantilaistähti Jude Bellingham riisti pallon 27. minuutilla ja tarjosi sen pitkältä sairaslomalta hiljattain palanneelle Vinicius Juniorille. Brassin tarkka viimeistely tolpan juureen toi pelin tasoihin.

Bellinghamin ilotulitus jatkui 34. minuutilla. Pallo oli soolokuljetuksessa jo kertaalleen karata, mutta viime hetken käännös avasi laukaukselle tilan ja takakulmassa helähti – jo kahdeksannen kerran tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden. Maalisyöttöjä hän on tarjoillut kolme.

20-vuotias Bellingham ratkaisi viimeisillä hetkillä myös Real Madridin kauden ensimmäisen ottelun Mestarien liigassa Union Berliniä vastaan.

Toinen puoliaika alkoi taas Napolin komennossa ja 54. minuutilla puolalainen Piotr Zielinski laukoi rangaistuspotkusta pelin tasoihin. Tilannetta edelsi Real-puolustaja Nachon käsivirhe rangaistusalueella.

Jude Bellingham teki sen taas! Kauden kahdeksas maali vei Real Madridin 2–1-johtoon 1:14