Miljoonavahti tyri jälleen: Manchester Unitedin johto suli karulla tavalla – jatkopaikka loittoni

Andre Onanalta jälleen raskas virhe – Galatasaray taas maalin päähän 2–3-kavennuksella 1:13
Mitä Andre Onana ajatteli? Jälleen raskas virhe – Galatasaray nousi uudelleen peliin mukaan

Ailahtelevasti pitkin syksyä sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa esiintynyt Manchester United taantui 3–3-tasapeliin Galatasarayn vieraana Mestarien liigan alkulohkon toiseksi viimeisellä ottelukierroksella.

United johti ottelua kahteen otteeseen kahden maalin erolla, mutta kotijoukkue kuroi eron kahdesti kiinni – kiitos epävarmasti esiintyneen United-vahti Andre Onanan

Kamerunilaisvahti on ollut pitkin syksyä rankan kritiikin kohteena töppäiltyään maalinsuulla tasaisesti. Onana saapui Manchesteriin kesällä milanolaisesta Interistä 51 miljoonan euron siirtosummalla.

Alejandro Garnacho ja Bruno Fernades vastasivat Unitedin kahdesta ensimmäisestä maalista ja se ehti siirtyä toisen puoliajan alkupuolella Scott McTominayn maalilla 3–1-johtoon, mutta kamppailu ei ollut suinkaan ohi.

Bruno Fernandesilta unelmalaukaus ylänurkkaan – Manchester United jo 2–0-johtoon Turkissa 1:17
Bruno Fernandesilta unelmalaukaus ylänurkkaan – Manchester United ehti Turkissa 2–0-johtoon

Seitsemän minuuttia myöhemmin Hakim Ziyech laukoi illan toisen vapaapotkumaalinsa, tällä kertaa entistä suuremmalla United-vahti Onanan avustuksella.

71 minuutin kohdalla Kerem Aktürkoglu pääsi laukomaan tulisesti rangaistusalueelta ja pallo painui yläkulmaan tasoituksen merkiksi.

3–3-tasatulos oli tolppaankin vielä päätöshetkillä osuneelle Unitedille pettymys. Sen on päätöskierroksella voitettava kotikentällään jatkopaikkansa jo varmistanut Bayern München.

Samalla pisteen Unitedia edellä oleva Galatasaray kohtaa vieraskentällä FC Kööpenhaminan, joka on niin ikään pisteen edellä Unitedia ennen sen tämän myöhäisillan vierasottelua Bayernia vastaan.

Toisessa alkuillan ottelussa PSV nousi B-lohkossa lisäajalla 3–2-voittoon Sevillasta ja asteli entistä lähemmäs jatkopaikkaa.

MTV Urheilun asiantuntija Antti Niemi demonstroi: tämä meni pieleen Manchester Unitedin vapaapotkutyöskentelyssä 1:44