Real Madrid -tähti pitäisi Barcelonan julistamista mestariksi epäoikeudenmukaisena: "Olimme parempi joukkue"

Real Madridin tähtimaalivahti Thibaut Courtois on ottanut kantaa La Liga -kauden mahdolliseen jatkumiseen. Barcelona johti sarjaa kahden pisteen erolla Real Madridiin liigan keskeytyessä koronaviruspandemian vuoksi maaliskuussa.

Courtois on sarjan loppuun pelaamisen kannalla ja pitäisi Barcelonan julistamista keskeytetyn kauden mestariksi äärimmäisen epäreiluna häntä ja Real Madridia kohtaan.

– Olemme vain kahden pisteen päässä Barcelonasta. Jos kausi peruttaisiin ja heidät julistettaisiin mestareiksi, se olisi epäoikeudenmukaista, Courtois sanoi Marcan mukaan belgialaisen tv-kanavan haastattelussa.

– Pelasimme heitä vastaan tällä kaudella tasan ja voitimme. Olimme parempi joukkue.

Courtoisin mukaan Liverpoolin tilanne Valioliigassa on erilainen, sillä heidän pistejohtonsa on ylivoimainen.

Real Madridin pelaajat menevät keskiviikkona koronavirustesteihin. Jos tulokset ovat suotuisia, joukkueharjoitukset jatkuvat ensi maanantaina.

– Meidän on oltava sataprosenttisen varmoja, että olemme tehneet tarvittavat terveydelliset varotoimenpiteet ennen kuin aloitamme pelaamisen jälleen. Mitä tapahtuu, jos toisen joukkueen pelaaja saa tartunnan. Paljon asioita on mietittävänä, mutta haluaisin kovasti pelata kauden loppuun, Courtois kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat