Real Madrid -tähdiltä upea ele koronaviruksen keskellä – "Tämän myötä vältämme järkyttävät toimenpiteet"

Real Madridin pelaajat ja valmennusryhmä ovat vapaaehtoisesti hyväksyneet 10–20 prosentin palkanleikkaukset auttaakseen seuraa koronaviruspandemian vuoksi.

Real Madrid kertoi tiedotteessaan, että lopullinen leikkausprosentti määrittyy sen mukaisesti, miten koronavirus vaikuttaa jäljellä olevan kauden pelaamiseen. Jalkapallojoukkueen lisäksi myös seuran johtajat ja Real Madridin koripallojoukkueen jäsenet leikkaavat palkkojaan.

Lopullinen päätös palkkaleikkauksista tehtiin seurojen kapteenien, kuten Sergio Ramosin, ja seurajohtajien välisissä neuvotteluissa. Päätöksen myötä muiden seuran työntekijöiden palkkoja ei tarvitse leikata.

– Tämä pelaajien, valmentajien ja työntekijöiden tekemä päätöksen myötä vältämme järkyttävät toimenpiteet, jotka vaikuttaisivat muihin työntekijöihin, Real Madrid kertoo tiedotteessaan. 

Espanjan La Liga on ollut pysähdyksissä muidenkin huippusarjojen tapaan koronaviruksen vuoksi. Vielä on epäselvää, miten kesken jäänyt kausi aiotaan viedä loppuun tai onko se ylipäätään edes mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat