Real Madrid antamassa pikapotkut? Lähde: Seurapomo tarjonnut jo pestiä tähtivalmentajalle

Espanjalainen suurseura Real Madrid on aloittanut alustavat keskustelut Antonio Conten kanssa korvatakseen mahdollisesti potkut saavan Julen Lopeteguin, uutisoi Corriere dello Sport.

Pääkuvan videolla kuvaa Real Madridin tappiosta Alavesille lokakuun alusta.

Real Madrid on aloittanut kauden todella vaisusti, ja vaikka joukkue onkin Espanjan liigassa neljäntenä, on itse peli ollut kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Viimeisen neljän pelin saldo on karua luettavaa: yksi tasapeli ja kolme tappiota. Noissa otteluissa Real ei ole onnistunut maalinteossa kertaakaan.

Julen Lopetegui tuli Real Madridiin kesällä pois lähteneen Zinedine Zidanen tilalle. Lisäksi joukkueesta lähti supertähti Cristiano Ronaldo, joten seurassa oli turbulenssia kauden alla.

Nyt Corriere dello Sport uutisoi, että Realin puheenjohtaja Florentino Perez soitti Antonio Contelle viime maanantaina ja tarjosi tälle pestiä seuran valmentajana.

Conten kerrotaan olleen jo kesällä listalla, kun Real Madrid kartoitti valmentajia. Conte valmensi viimeisen kahden kauden aikana lontoolaista Chelseaa, jossa ensimmäisellä kaudellaan voitti Valioliigan ja toisella FA Cupin. Contella oli kuitenkin ongelmia koko viime kauden ajan seurajohdon suuntaan eikä Chelsean peli vakuuttanut. Hän saikin lähteä kesällä toisen italialaisen Maurizio Sarrin tieltä.

Contella ei ole tällä hetkellä seuraa ja hän käy oikeustaistelua Chelseaa vastaan syyttäen heitä laittomista potkuista.

Real Madrin seuraavat kaksi ottelua voivat ovat kohtalokkaat Lopeteguille. Pistepussin olisi syytä karttua La Liga -ottelussa Levantea vastaan ja Mestarien liigan kamppailussa Viktoria Plzeniä vastaan.

Alla kuvaa Real Madridin edellisestä tappiosta Mestarien liigassa.

Lue myös:

    Uusimmat