Rattijuoppo rysäytti rajusti kaiteeseen matkalla moottoritielle – Silminnäkijä: "Mies lähti karkuun ryteikköön, oli silmin nähden humalassa ja haisi vanhalta viinalta"

Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin 1:52

Rattijuoppo rysäytti eilen kaiteeseen Korson liittymässä Vantaalla. Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että yksin autoa kuljettanut päihtynyt mies oli törmännyt kaiteeseen ja jäänyt siihen kiinni.

Videosta näet, millaiselta rattijuopon vaarallinen kulku näyttää kolariin asti. Video brittiviranomaisten materiaalista.

Tapahtuneessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja tai henkilöitä. Poliisista ei osattu kertoa, millaisia lukemia kuljettaja puhalsi alkometriin. Poliisi sai tapahtuneesta ilmoituksen kello 15.15.

Ramppi kärsi kolarissa

MTV Uutisten lukija kertoo, että oli pysähtynyt paikalle hätäpuhelun aikoihin. Auto oli vielä päällä, mutta sen moottori ei ollut käynnissä.

Rampin tukirakenteet olivat silminnäkijän mukaan vääntyneet muutaman kymmenen metrin matkalta, ja eikä auto päässyt liikkumaan osan renkaista ollessa illassa. Auton nesteitä oli myös valunut maahan.

"Oli tullut kamalaa jälkeä, jos olisi päässyt moottoritielle"

Paikalla oli keski-ikäinen mies, jonka lukija hetken luuli myös auttavan tilanteessa.

– Tämä mies lähti kuitenkin rampilta karkuun kohti ryteikköä. Otimme miehen kiinni, hän suostui istuutumaan, lukija kertoo.

Hänen mukaansa mies oli silminnähden humalassa. Hänen hän haisi vanhalle viinalle ja hänen puheensa sammalsi aika lailla.

Paikalta paennut mies ei ollut kuitenkaan loukkaantunut onnettomuudessa.

– Onneksi auto kolaroi kaiteeseen, oli tullut kamalaa jälkeä, jos olisi päässyt moottoritielle asti, hän pohtii.

Kovimmat rattijuopumustuomiot tulevat Keski-Suomessa. Katso video!

Keski-Suomessa kovimmat rattijuopumustuomiot 1:55

Lue myös:

    Uusimmat