Raskaansarjan jätti tylyttää yhdysvaltalaista tähti-iskijää karmeasta virheestä – "Deontay Wilder on idiootti"

8:08
Videolla kuvaa Tyson Furyn ja Deontay Wilderin ottelusta.

Nyrkkeilyn raskaansarjan kärkiottelija Dillian Whyte tylyttää tähtiottelija Deontay Wilderia hänen päätöksestään päättää yhteistyönsä valmentaja Mike Brelandin kanssa.

Wilderin ja hänen pitkäaikaisen valmentajansa Mike Brelandin yhteistyö päättyi hiljattain. Wilder suivaantui Brelandille Tyson Furya vastaan otellussa uusintaottelussa, kun Breland heitti pyyhkeen kehän kesken ottelun.

Wilderin ohella raskaansarjan kärkiottelijoihin lukeutuva Dillian Whyte ihmettelee suuresti kilpakumppaninsa päätöstä päättää yhteistyö omalla nyrkkeilyurallaan maailmanmestaruuksiakin voittaneen Brelandin kanssa.

– Luulen, että se on karmein virhe, jonka hän on ikinä tehnyt, koska Mark Breland on ainoa ihminen hänen tiimissään, joka oikeasti oli nyrkkeilijä ja maailmanmestari. Hän oli ainoa, joka ei välittänyt rahasta tai maineesta, Whyte sanoo Sky Sportsin haastattelussa.

Wilder oli silminnähden tuohtunut Fury-ottelussa, kun Breland heitti pyyhkeen kehään. Whyten mukaan Breland ajatteli kuitenkin ottelijansa terveyttä. Ottelu oli kääntymässä siihen pisteeseen, että Wilder olisi voinut loukkaantua pahastikin.

– Hän oli sellainen, joka ajatteli tunteella, joka ymmärsi ja ajatteli hänen terveyttään tekemällä oikein ja heittämällä pyyhkeen kehään, koska hän olisi voinut loukkaantua vakavasti, Whyte summaa.

– Hän sai iskuja lyönneistä, jotka eivät tyrmänneet häntä, vaan aiheuttivat aivotärähdyksiä. Mark Breland tietää millaista se on, koska hän on ollut samassa asemassa kuin Wilder oli. Hän on joku, joka välittää urheilijasta ja nyrkkeilystä, Whyte jatkaa.

Jenkki-iskijä Wilderin on määrä otella seuraavaksi Tyson Furya vastaan jo kolmannen kerran, mutta ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Whyte ei voi käsittää, miksi Wilder päästi kokeneen ja hyvän valmentajan käsistään. Varsinkin näin ison ottelun alla.

– Deontay Wilder on idiootti, eikä hän selvästikään näe sitä. Onnea hänelle, se on hänen tiiminsä, joten hän voi tehdä mitä haluaa. Minusta se oli paha virhe. Breland oli ainoa hänen tiimissään, joka tuntee nyrkkeilyn, Whyte tylyttää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja