Mainos

Raskaana ollut nainen menetti miehensä – koskettava kirjoitus muistuttaa, että toivoa on aina

Kun nuoren avioparin onni kohtasi traagisen lopun, vaimo luuli, ettei voisi enää elää. Toisin kuitenkin kävi. 

Sinead Hingston jäi leskeksi viisi vuotta siten, kun hänen miehensä kuoli yllättäen vain seitsemän kuukautta häiden jälkeen. Erityisen vaikean tilanteesta teki se, että Hingston oli raskaana viikolla 19.

Laajalle levinneessä Facebook-postauksessa nainen kertoo tuntemuksistaan miehen kuoleman jälkeen. Hänen mukaansa raskaus oli tärkein asia, joka auttoi häntä selviytymään menetyksestä. Koskettavalla kirjoituksella haluataan kaikkien tietävän, että aina on toivoa.

Suru oli läsnä synnytyksessä

Hingston oli vasta 30-vuotias kun hänen miehensä kuoli. Pariskunta oli lomailemassa Portugalissa, kun heidän hauska uimaretkensä päättyi traagisesti.

– Elämämme oli hämmästyttävää, onnellista ja jännittävää. Yhtäkkiä olin leski, jolla ei ollut kotia tai henkivakuutusta.

– En ollut koskaan tuntenut pimeyden aallon pyyhkivän ylitseni niin nopeasti kuin tuona päivänä, Hingston kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rankat koettelemukset huipentuivat lapsen syntymään. Vaikka lapsi oli täydellinen, nainen oli surun murtama siitä, ettei hänen miehensä saanut olla mukana. Ajan myötä elämä alkoi kuitenkin voittaa.

– Hän on nyt nelivuotias ja tuo valoa elämääni. Hän saa minut hymyilemään ja nauramaan tavoilla, joita en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi.

"Ainoa tapa selviytyä on vain yrittää uudelleen"

Hingston kertoo, että hänen elämänsä on ollut vuoristorataa vuoden 2011 heinäkuusta lähtien. Hän kertoo kuitenkin olevansa ylpeä siitä, että pakotti itsensä jatkamaan elämää. Hän tapasi uuden miehen pari vuotta myöhemmin, eikä olisi uskonut voivansa enää koskaan olla näin onnellinen.

– Hän on yksinkertaisesti uskomaton ja minun tyttöni jumaloi häntä. Luomme yhdessä mahtavia muistoja, joita tulemme muistelemaan vanhoina, Hingston kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen kertoo asuvansa edelleen vanhempiensa luona, mutta säästää paraikaa omaa kotia varten aloittaakseen kaiken alusta. Hän kertoo olevansa elävä todiste siitä, että pohjaan osuessaan ainoa tapa selviytyä on vain yrittää uudelleen pintaan.

– Aina on toivoa. Hengitä syvään ja ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut onnelliseksi, Hingston neuvoo.

Hän lupaa, että ajan kanssa kaikki muuttuu taas paremmaksi.

Lähde: Goodtoknow 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.