Mainos

Raskaana oleva suomalaisnainen joutui ikävän arvostelun kohteeksi: "Tuokin läski muija vois muutaman kotipitsan jättää syömättä"

Tuntemattoman miehen arvostelu sai raskaana olevan juankoskelaisnaisen hämilleen. Ajatuksia herättävässä Facebook-päivityksessä hän pyytää ihmisiltä tilannetajua.

Juankoskelainen Sara-Tuulia Hoffrén pizzanhakureissu päättyi ikävissä merkeissä. Hän oli hakemassa perjantai aamupäivällä itselleen ja miehelleen huoltoasemalta pizzaa, kun matkalla kohti autoa naisen sylissä ollut limupullo putosi hänen käsistään. Noukkiessaan pulloa maasta viidennellä kuulla raskaana oleva Hoffrén kuuli tuntemattoman miehen suusta sanat, jotka jäivät auttamattomasti hänne mieleensä.

– Hyi v***u, tuokin läski muija vois muutaman kotipitsan jättää syömättä niin häviäis tuo läskimaha ja perse.

Tilanne sai naisen hämilleen, eikä hän tiennyt miten olisi haukkuihin reagoinut. 

– Yleensä sanavalmiina ihmisenä olisin näpsäyttänyt takaisin tai naureskellut asialle ja antanut olla, mutta hormoneista johtuen pidättelin kyyneleitä ja kävelin suorilta tein autooni ja lähdin pois paikalta, Hoffrèn kertoo Facebook-päivityksessä.

"Miettikää kaksi kertaa ennen kuin sanotte mitään"

Hoffrén julkaisi tapahtuneesta Facebook-päivityksen, jossa hän vetoaa häntä haukkuneen miehen lisäksi aivan kaikkiin muiden ulkonäköä arvosteleviin ihmisiin. Naisen mukaan kaikki pyörii tänä päivänä aivan liikaa ulkonäön ympärillä.

– Ihan sama onko läski, normaalipainoinen tai fitnessharrastaja tai muuten vaan tikissä oleva saliharrastaja, niin aina joku kokee tarpeeksi haukkua ja arvostella toisen ulkonäköä, nainen pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hänen mukaansa terveellä itsetunnolla varustettu ihminen ei näe tarvetta haukkua muiden ihmisten ulkonäköä.

– Pyydän siis ihmisiltä tilannetajua ja pitämään mölynsä omana tietonaan. Herkempi ihminen ei välttämättä kestäisi tuommoista haukkumista ja saattaisi tehdä itselleen jotain peruuttamatonta. Miettikää siis oikeasti kaksi kertaa ennen kuin sanotte mitään!

Asiasta kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.