Petra Olli sai äärettömän törkeän kirjeen – julkaisi rimanalituksen Instagramissa: "Ihmisellä pitää olla todella paha olla"

Painija Petra Olli kertoo, miksi painiura päättyi –"Tuli sellainen pelottava tunne, etten haluakaan voittaa" 4:42
Petra Olli kertoo MTV Urheilulle, miksi hänen painiuransa päättyi.

Petra Olli ei säästynyt uransa aikana törkeältä palautteelta. Uransa lopettanut painija on nyt jakanut yhden totaalisen rimanalituskirjeen Instagramissa.

Ollia kutsutaan kirjeessä haisunäädäksi. Häntä kehotetaan istumaan toisen painijan kasvoille voiton takaamiseksi.

– Ala lesbo urheilee oikeata urheilua, jossa ei hajut vaikuta. Normaali nainen ei paini, kirjeessä lukee.

Maailmanmestaruuden ja kaksi Euroopan mestaruutta urallaan voittanut Olli avautui kirjeen herättämistä tunnoista julkaisunsa yhteydessä.

– Tämä "faniposti" nosti ensin pienen vitutuksen pintaan, mutta kahvikupposen äärellä sisimmässä tunsin surullista oloa, en niinkään itseäni vaan enemmänkin kirjeen lähettäjää kohtaan.

– Nukuin yön yli ja mietiskelin. Ajattelen, että ihmisellä pitää olla todella paha olla, että viitsii nähdä niin paljon aikaa ja vaivaa lähettääkseen tuommoista sontaa, Olli kirjoitti.

Olli muistuttaa, ettei esimerkiksi seksuaalisuuteen, sukupuoleen, perhetaustaan, ihonväriin ja koulutukseen liittyvä negatiivinen kommentointi paranna kenenkään oloa.

– Ihmisiä me kaikki olemme. Omine vahvuuksinemme ja puutteinemme. Haluankin sanoa ja painottaa, että älkää tuomiotko kettään liian aikaisin. Kukaan ei voi nähdä toisen ihmisen sisälle mitä ihminen käy läpi. Kaikilla meillä on omat murheemme. Myös me urheilijat olemme ihmisiä, siinä missä muutkin tallaajat.

Olli setvi tulleensa vuosien saatossa avarakatseisemmaksi. Törkyä ei tarvitse kuitenkaan sietää.

– Tällainen roska lentäköön suoraan roskakoriin!

Lue myös:

    Uusimmat