Puolisoaan Temptation Islandilla pettänyt Mira joutui nettivihan kohteeksi – julkaisi kuvakaappauksen kylmäävistä viesteistä: "Älä tule, sut tapetaan"

Temppareissa nähdään myös sporttinen fitness-pariskunta 3:27
Sporttiset Mira ja Valto kertoivat tunnelmiaan Temptation Island Suomi -ohjelman pressipäivänä

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Mira kertoo Instagramissa avoimesti kohtaamastaan nettikiusaamisesta.

Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemännellä kaudella parisuhdettaan lähtivät kolmen muun pariskunnan lisäksi testaamaan sporttinen pariskunta Mira ja Valto.

Matka päättyi dramaattisesti, kun Valto sai viimeisellä iltanuotiolla kuulla iltanuotiolla Miran ja sinkku-Markuksen päätyneen sänkyyn.

Mira on kertonut ohjelman jälkeen Instagram-tilillään avoimesti joutuneensa saaren tapahtumien jälkeen silmittömän nettivihan kohteeksi. Tällä viikolla hän jakoi yli 50 000 seuraajalleen kuvakaappauksen kylmäävistä viestit, joita hän oli saanut somessa.

– "Älä tule, sut tapetaan". Tätä on nettiviha pahimmillaan, Mira aloittaa pysäyttävän päivityksensä.

Hän taustoittaa kirjoituksessaan viestin liittyvän siihen, että hän on pitkästä aikaa menossa kotiseuduilleen Kempeleeseen, missä hän kävi edellisen kerran marraskuussa.

– Välimatkat ovat pitkiä, jonka vuoksi sinne on aina mukava tehdä lyhyt visiitti kerran tai kahdesti vuodessa. Tällaisten viestien saaminen kuitenkin valitettavasti jää painamaan mieltä, ja ensimmäistä kertaa tuntuukin siltä, etten todella ole tervetullut kaupunkiin, jossa kasvoin, Mira harmittelee.

– Mitä jos törmään tuttuihin? Mitä jos joku tunnistaa minut siellä? Mitä jos tämä kyseinen henkilö osuu tielleni? Tällaisia ajatuksia ja "pelkoja" minulla ei ole koskaan aiemmin tarvinnut olla, joten yritän suhtautua näihinkin mietteisiin inhimillisesti, itseäni ymmärtäen ja kuunnellen, hän jatkaa ja korostaa, ettei usko anonyymin käyttäjätunnuksen taakse piiloutuneen henkilön todella tarkoittavan sanojaan. 

– Uhkauksista huolimatta uskon olevani täysin turvassa fyysiseltä pahoinpitelyltä siellä, missä ikinä liikunkin niin kauan, kunnes toisin todistetaan. Tämä ei silti poista sitä tosiasiaa, että henkinen väkivalta jättää jäljen siinä missä fyysinenkin. Tällaisten viestien lähettäminen ei kuitenkaan ole missään määrin ok, oli ajatus tai syy niiden takana sitten mikä ikinä, hän muistuttaa.

Miran julkaisemat viestit herättivät voimakkaita tunteita myös hänen Instagram-seuraajissaan, joista moni kehotti Miraa tekemään rikosilmoituksen saamistaan kommenteista. 

Naista riensi puolustamaan muun muassa aiemmilta Temptation Island -kausilta tuttu Meiju.

– Ai että pistää vihaksi sun puolesta! Oot upea ja ihana, etkä ansaitse mitään tuollaista kommentointia! Kaikkea hyvää ja ihanaa reissua! Nauti äläkä anna noille valtaa.

Myös sinkkujen joukossa nähty Daniela kommentoi kauhistelleensa jo pidemmän aikaa somessa tulevia anonyymejä törkyviestejä.

– En vaan voi käsittää miten kukaan pystyy edes ajattelemaan kirjoittavansa saatikka sitten, että oikeasti lähettää tällaisia kommentteja jollekin. Säälittävää ja kuvottavaa käytöstä. Netti on valitettavan helppo alusta purkaa anonymiteetin takaa omaa pahaa oloaan muihin. Ihanaa reissua, älä välitä tuollaisista pösilöistä.

Lue myös:

    Uusimmat