Raskaana oleva postinkantaja katosi – löytämiseen johtavasta vihjeestä luvataan suuri palkkio: "Ikävöimme sinua ja rakastamme sinua"

Raskaana oleva postityöntekijä on kadonnut Yhdysvalloissa. Naisen löytämiseen johtavista tiedoista ollaan valmiita maksamaan avokätisesti.

Raskaana oleva nainen on kadonnut Illinoisin osavaltiossa sijaitsevassa Chicagon kaupungissa. Postinkantajana työskentelevää Kierra Colesia ei ole nähty lähes kahteen viikkoon, uutisoi ABC News.

Video: Nainen tallentui valvontakameralle vain hetki ennen katoamistaan. Yhteisö toivoo parasta ja pelkää pahinta.

Yhdysvaltain postilaitos on luvannut 25 000 dollarin eli lähes 21 600 euron palkkion tiedoista, jotka johtavat kadonneen työntekijän löytämiseen. Katoamiseen liittyvistä tiedoista tarjotaan 3 500 dollarin eli noin 3 000 euron palkkio, josta suurin osa tulee naisen ammattiyhdistykseltä.

27-vuotias Coles nähtiin viimeksi 2. lokakuuta, kun hän tallentui valvontakameran videolle lähellä kotiaan. Nainen oli ilmoittanut töihin olevansa kipeä, mutta videolla hänet nähdään kulkemassa autonsa ohi työvaatteissaan.

Kollega vetoaa kadonneeseen: "Tule kotiin"

Coles odottaa ensimmäistä lastaan ja on noin kolmannella kuulla raskaana. Hän on työskennellyt postinkantajana parin vuoden ajan, kertoo CNN.

– Me ikävöimme sinua ja rakastamme sinua. Tule kotiin, sanoo Colesin kollega Stephanie Stewart.

Colesin perheenjäsenet, naapurit ja työyhteisö ovat osallistuneet etsintöihin. Paikallinen poliisi ei kuitenkaan usko katoamiseen liittyvän epäilyttäviä tekijöitä.

Lue myös:

    Uusimmat