Mainos

Raskaana oleva amerikkalainen opettaja katosi mystisesti ennen kouluvuoden alkua – "Haluamme vain tietää, että hän on kunnossa"

Yhdysvalloissa Marylandissa tutkitaan pidetyn lukio-opettajan salaperäistä katoamista, kertoo ABC News.

Viranomaisten mukaan raskaana oleva opettajan katosi viime viikolla juuri ennen kouluvuoden alkamista. Opettaja oli lähettänyt ennen katoamistaan sukulaisilleen tekstiviestin.

Kadonnut Laura Wallen palkittiin myös viime vuonna Columbian kaupungin lähellä sijaitsevan Wilde Laken lukion vuoden opettajana. Viranomaiset eivät ole kommentoineet medialle, mitä opettajan läheisten vastaanottamassa viestissä luki.

Poliisi löysi viime viikolla opettajan auton pysäköitynä hänen työpaikkansa lähettyviltä.

– Laura jos kuulet tämän, ei ole merkitystä millaisissa vaikeuksissa olet tai mitä on tapahtunut. Ei ole mitään, mitä emme voisi ratkaista, opettajan kyynelehtivä poikaystävä Tyler Tessier sanoi lehdistötilaisuudessa.

Viranomaiset eivät usko, että tapaukseen liittyy rikosta. Tästä huolimatta poikaystävä esitti julkisen vetoomuksen siltä varalta, että nainen ja samalla syntymätön lapsi onkin kaapattu.

 – Haluan sinun ymmärtävän, että olet vienyt suurenmoisen ihmisen.

Poikaystävä korosti lehdistötilaisuudessa myös, ettei opettaja ollut käyttäytynyt millään tavalla erikoisesti ennen katoamistaan.

– Hän on meille niin tärkeä. Haluamme vain tietää, että hän on kunnossa. Haluamme hänet takaisin.

Myös kadonneen opettajan isä uskoo tyttärensä olevan elossa jossakin. Isä kertoi opettajan odottaneen alkavaa lukukautta innoissaan. Perhe on luvannut naisen löytymisestä 25 000 dollarin palkkion.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.