Mainos

Raskaana oleva kihlattu odotti kotona: Mies harrasti mysteeriblondin kanssa seksiä lennolla – vierustoverilla tukalat oltavat

Toisen matkustajan kuvaama video lennolla tapahtuneesta irstailusta leviää maailmalla.

Ryanairin lennolla Manchesterista Ibizalle matkustajat saivat todistaa, kun 31-vuotias Shaun Edmondson harrasti seksiä salaperäisen blondin kanssa kaikkien nähden. Video tapahtuneesta leviää sosiaalisessa mediassa.

Matkustajien mukaan nainen otti housunsa pois Edmondsonin kysellessä muilta, oliko kellään kondomia. Tämän jälkeen nainen riisui miehen housut ja asettui hajareisin tämän päälle ratsastamaan. Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, mitä penkillä tapahtui.

Muut matkustajat olettivat, että kyseessä oli humalainen pariskunta. Alunperin tapauksesta uutisoitiinkin vain juuri muiden matkustajien tyrmistyksen vuoksi, ja siksi, ettei Ryanairin henkilökunta puuttunut lemmenaktiin millään tavalla. Nyt tapauksesta on kuitenkin paljastunut uutta tietoa. 

Aktin toinen osapuoli ei nimittäin ollut Edmondsonin tyttöystävä. Miehen raskaana oleva kihlattu oli jäänyt kotiin Edmondsonin lähdettyä ystäviensä kanssa polttarimatkalle Ibizalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Ketään tuskin yllättää, mitä mieltä maailmalla levinneestä videosta on Edmondsonin kihlattu, Jenna Ross, 25, jonka kanssa mies on pitänyt yhtä jo kuuden vuoden ajan. Rossin kerrotaan nähneen videomateriaalin ja olevan ymmärrettävästi raivoissaan. 

– Hänet tunnetaan naistenmiehenä. Se oli vain joku satunnainen nainen, jonka kanssa hän oli. He eivät tunteneet toisiaan ennen sitä päivää, Edmondsonin ystävä paljastaa.

– Shaun ja Jenna ovat menossa pian naimisiin, mutta se ei selvästikään estänyt häntä.

"En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa"

Samalla lennolla ollut Kieran Williams, 21, kertoo luulleensa, että pariskunta vain vitsaili mahdollisella seksin harrastamisella, mutta ymmärsi pian luulleensa väärin.

– Nauroimme kaikki, mutta kymmenen minuuttia myöhemmin he oikeasti tekivät sen, Williams ihmettelee, ja toteaa parin olleen hyvin humalassaan.

– Minun oli pakko ottaa puhelin esiin. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

Irstailevan pariskunnan vieressä istuneen naisen kerrotaan pariskunnan touhuista kiusaantuneena pyytäneen saada vaihtaa paikkaa. Valituksista huolimatta Ryanairin henkilökunta ei matkustajien mukaan puuttunut rietasteluun millään tavoin.

– Me tutkimme asiaa, Ryanairilta todetaan.

Lentoyhtiöstä kerrotaan, ettei sopimatonta käytöstä hyväksytä ja siitä voidaan myös rangaista, mutta ei tarkentanut, millä tavalla.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.