Raskaana oleva äiti kieltäytyi syöpähoidosta – halusi pelastaa syntymättömän lapsensa

Perheenäiti menehtyi syöpään pelastaakseen syntymättömän lapsensa hengen. 

Äidit tunnetusti tekevät lapsensa eteen mitä tahansa, niin myös tässä tapauksessa. Kolmen lapsen äiti Cara Combs oli viikolla 23 raskaana, kun hän sai kuulla sairastavansa melanoomaa. Syöpäuutinen vei perheenäidin hänen elämänsä suurimman päätöksen eteen. 

Lääkärit kehottivat äitiä luopumaan vauvasta, sillä he eivät uskoneet vauvan selviytyvän tulevista syöpähoidoista. Äiti päätti kuitenkin odottaa pelastaakseen syntymättömän lapsensa hengen. 

Hoidon siirtäminen teki tehtävänsä

Cara Combs ei suostunut luopumaan syntymättömästä lapsestaan, vaan päätti siirtää syöpähoitoja siksi aikaa, kunnes lapsi olisi turvallista synnyttää keisarinleikkauksella. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti viivytteli hoidon aloitusta noin viidellä viikolla, ja vauva saapuikin maailmaan viides joulukuuta. Hoidon siirtäminen oli kuitenkin tehnyt tehtävänsä, ja Cara kuoli kolme päivää synnytyksen jälkeen.  

– Cara uhrasi oman elämänsä vauvan eteen, ja se on ihmeellistä, kertoo perhetuttu ja valokuvaaja Emily Lucarz Facebookissa.

Perhe saatiin ikuistettua viimeisen kerran

Lucarz ylisti ystäväänsä myös Facebookissa. Hän kertoo Caran olleen uskomaton vaimo, äiti, tytär ja sisko.

Hän tarkentaa, että perheenäidillä oli vahva elämänhalu, ja hänen tarkoituksenaan oli aloittaa syöpähoidot välittömästi synnytyksen jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muisto perheenäidistä elää edelleen vahvana. Päivää ennen synnytystä perhe kokoontui valokuvaan, johon koko viisihenkinen perhe saatiin ikuistettua viimeisen kerran.

Perheen tukemiseksi on perustettu myös rahasto, sillä ystävät haluavat taata lapsille mahdollisimman normaalin tulevaisuuden.

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja