Mainos

Rapea mustikka-kauratorttu

Pakastimessasi on varmasti vielä viime kesän mustikoita, ja nyt on hyvä aika tehdä niistä makoisaa marjapiirakkaa.

Tarvitaan: halkaisijaltaan 28–30 cm:n kokoinen piirakkavuoka

Ainekset:

1½ dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita
1½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl juoksevaa margariinia
2 munaa
1 dl kevyttä ruokakermaa (5-7 %)

Päälle:

3-4 dl mustikoita (n. 250 g)

Muruseos:

½ dl margariinisulaa
½ dl sokeria
2 dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita

Tee näin:

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin puoli tuntia.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta
    Mainos
    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja