Voit tehdä tuplakorkean kakun käyttämällä 2 pkt Kauramurotaikinaa tähän, muista silloin tuplata myös täytteiden määrät. Soseen ja kostutuksen määrä vaikuttavat kakun rakenteeseen.
Jos haluat rapean keksilevyn, tarjoile kakku heti - joskin leikkaaminen on silloin hiukan "sotkuisempaa". Kun annat kakun levätä jääkapissa ainakin jonkin aikaa, on sitä helpompi leikata. Jos annat kakun levätä seuraavaan päivään, keksipohja pehmenee täysin.
Raparperimarmeladi:
500 g raparperia
1 kanelitanko tai pala inkivääriä
5 dl hillo-marmeladisokeria
Kakkupohja:
1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (sis. 2 levyä)
Väliin:
n. 4 dl raparperimarmeladia tai -hilloketta (ohje alla)
Täyte ja päälle:
1 tlk kuohukermaa (2 dl)
