Rap-artisti Iggy Azalealta repesivät housut – ei voinut vetää keikkaansa loppuun Saudi-Arabiassa

Rap-artisti Iggy Azalean lateksihousut tulivat tiensä päähän.

Rap-artisti Iggy Azalea, 33, joutui keskeyttämään konserttinsa lateksihousujen repeämisen takia 25. elokuuta Saudi-Arabiassa. Viranomaiset estivät keikan loppuun vetämisen harmillisen sattumuksen takia. 

X-palvelussa (ent. Twitter) eräs fani on kysynyt, miksei tähden annettu vaihtaa housujaan. Artistin mukaan hän kyllä vaihtoi housunsa, mutta sanoi sitten lavalla jotakin, mikä ehkä meni viranomaisten sietokyvyn rajan yli. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sanoin myös: ”Naiset, pitäkää ääntä, tämä on naisten maailma”. Olen ok asian kanssa, en vain halunnut fanien olevan surullisia tai vihaisia ​​esityksen järjestäjille, koska se ei ollut heidän tai minun hallinnassani, vaan poliisien, jotka olivat lavan vieressä, tähti kirjoitti X:ssä. 

Azalea jakoi kuvan repeytyneistä housuistaan Instagramissa, mutta se on sittemmin poistettu. Housujen repeämisestä on kuitenkin jaettu videoita sosiaalisessa mediassa. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artisti kirjoitti myöhemmin X:ssä, että haluaisi pukeutua lateksiin myös keikallaan Brasiliassa, mutta tapahtuneen jälkeen hän ei ole siitä enää niin varma. 

Azalealla on 3-vuotias poika Onyx, jonka isä on hänen eksänsä rap-artisti Playboi Carti

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat