Rantabaari-näyttelijä Hemmo Karja valmistuu pian yliopistosta – joutuu kohtaamaan asian, jota on lykännyt jo kymmenen vuotta

Näin Rantabaari-näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa 8:47
Katso hervoton bloopers-pätkä – näin näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa

Rantabaari-tähti Hemmo Karja kertoo kuulumisiaan MTV Uutisten haastattelussa.

Suositun Rantabaari-sarjan neljäs kausi pyörähti käyntiin C More-suoratoistopalvelussa 27. syyskuuta. Neljännellä kaudella Jannen roolissa nähdään tuttuun tapaan näyttelijä Hemmo Karja.

Kesäiset kuvauspäivät näyttäytyivät Karjalle työntäyteisinä ja hikisinä. Hänen näyttelemänsä Janne huhkii rantaravintola Trissan keittiössä ja heilastelee parin eri Rantabaari-hahmon kanssa.

Työelämän ulkopuolella Karja on pro gradu -tutkielmaa vaille valmis kauppatieteiden maisteri. Valmistumisen jälkeen horisontissa siintää siviilipalvelus, jota Karja kertoo lykänneensä eteenpäin jo kymmenen vuoden ajan.

– Nyt se niin sanotusti puree perseeseen, hän nauraa.

Valmistumisensa jälkeen Karja uskoo hakeutuvansa opintojensa ohjaamalle uralle. Näyttelijäntyöstä hän ei kuitenkaan haluaisi täysin luopua.

– Olen kaikille sanonut, että näytteleminen on siitä tosi kiva duuni, koska sitä pystyy tekemään projektiluontoisesti aina silloin tällöin, jos haluaa. Se ei vaadi sellaista ympärivuotista yhdeksästä viiteen systemaattista työntekoa. Toivottavasti ne kaksi työnsarkaa pystyisi sovittamaan yhteen jatkossakin, Karja pohtii.

Salatut elämät -sarjasta kansan tietoisuuteen ponnistanut Karja sanoo, että mikäli kutsu Pihlajakadulle vielä joskus kävisi, olisi hän valmis palaamaan sarjaan uudelleen.

­– Kyllä minä lähtisin varmastikin! Mikäli aikataulujen puolesta sopii, niin ehdottomasti!

Rantabaarin 4. kausi vain suoratoistopalvelu C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat