Rammsteinin Till Lindemann kiistää syytökset asianajajien kautta: "Ryhdymme välittömästi oikeustoimiin"

MTV Rammsteinin keikalla: Hyppää mukaan fanihuumaan ja keikkatunnelmaan 7:37
Katso videolta, miltä kuulosti ja näytti Rammsteinin Sonne-kappale Olympiastadionilla.

Rammsteinin keulahahmo Till Lindeman on hankkinut oikeusapua hänestä esitettyjen syytösten vuoksi.

Saksalaisyhtye Rammsteinin laulaja Till Lindemann on kieltänyt häntä kohtaan esitetyt vakavat syytökset asianajajien kautta, kertoo saksalaislehti Welt. Berliiniläiset asianajajat Simon Bergmann ja Christian Schertz ilmoittivat asiasta torstaina.

– Useat naiset ovat esittäneet vakavia syytöksiä asiakastamme kohtaan erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa, erityisesti Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa. On toistuvasti väitetty, että naisia huumataan Rammsteinin konserteissa tyrmäystipoilla tai alkoholilla, jotta asiakkaamme voisi suorittaa seksuaalisia tekoja heille. Nämä väitteet ovat poikkeuksetta valhetta, Lindemannin asianajajat kertoivat.

Asianajajat ilmoittivat samalla aloittavansa oikeustoimet väitteitä esittäneitä henkilöitä kohtaan.

– Ryhdymme välittömästi oikeustoimiin yksityishenkilöitä vastaan ​​kaikkien tämänkaltaisten syytösten vuoksi. 

Rammsteinia ympäröivä kohu juontaa juurensa syytöksiin, joita on esitetty yhtyettä ja etenkin Lindemannia kohtaan sosiaalisessa mediassa. Keskustelua ovat herättäneet myös muun muassa yhtyeen etko- ja jatkobileet, jonne on kerrottu kutsuttavan kauniita nuoria naisia.

Ensimmäisenä väitteiden kanssa tuli esiin irlantilainen Shelby Lynn, joka sanoi toukokuun loppupuolella sosiaalisessa mediassa tulleensa huumatuksi Rammsteinin Vilnan-konsertissa. Lynn oli kertomansa mukaan saanut kutsun konsertin yksityisiin etko- ja jatkobileisiin sekä "nollariville".

 

Lue myös:

    Uusimmat