Rallitähti sairastui koronaan – MM-ralli jää väliin: "Satuttaa"

5:57
Videolla Tulosruudun raportti Kroatian MM-rallista.

Rallin MM-sarjan WRC2-luokkaa johtava Andreas Mikkelsen joutuu jättämään Portugalin MM-rallin väliin koronavirustartunnan vuoksi.

Mikkelsen kertoo videoblogissaan, että koronatesti on tuottanut hänelle positiivisen tuloksen. Mikkelsen tunsi lieviä sairastumisen oireita viime viikon torstaina.

– Olen luonnollisesti erittäin pettynyt siitä, että Portugalin ralli jää minulta väliin. Mutta aiomme palata Sardinian rallissa.

– Oloni on melko hyvä. Minulla on vain kurkkukipua sekä hieman päänsärkyä ja kuumetta, mutta muuten olo on ihan hyvä, Mikkelsen kertoo.

Tulevana viikonloppuna ajettavassa Portugalin MM-rallissa on kova kattaus WRC2-luokassa. Kilpailussa ovat mukana muun muassa suomalaiset Esapekka Lappi ja Teemu Suninen, Citroen-kuljettaja Mads Östberg ja Hyundain nuori lupaus Oliver Solberg.

– Tämä satuttaa enemmän henkisesti. On todella vaikeaa istua kotona, kun kaikki muut ovat Portugalissa valmistautumassa ralliin, Mikkelsen harmittelee.

– Sekin satuttaa, että pistän tiimini hankalaan tilanteeseen. Olen erittäin pahoillani, mutta toisaalta näitä asioita on vaikeaa hallita, Toksport-tallin Skodalla kilpaileva norjalainen lisää.

Mikkelsen ei tiedä tarkkaan, missä tilanteessa hän on altistunut virustartunnalle. Hän oli reilu viikko sitten Italiassa seuraamassa Targa Florio -rallia.

– Epäilen, että sain tämän joko Italiassa ja paluumatkallani Italiasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja