Uusi osa petti ja johti keskeytykseen – Teemu Sunisen ralli jatkuu lauantaina

1:16
Perjantain aamupäivän kooste: Tekniikka petti Teemu Sunisen.

Teemu Suninen joutui keskeyttämään Saksan MM-rallin heti perjantaiaamuna teknisen vian vuoksi. Ford-kuljettaja jatkaa rallissa kuitenkin lauantaina Rally2:ssa.

Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen joutuivat jalkamiehiksi, kun ralli Saksassa oli vasta saatu aluilleen. 

- Pääsimme kahdeksan kilometriä, sitten kaasupoljin lakkasi kommunikoimasta moottorin kanssa. Jouduimme valitettavasti jättämään kisan kesken, Suninen harmitteli tiedotteessaan.

Auton palattua M-Sportin pilttuuseen Bostalseen huoltoalueelle paikallistivat tiimin insinöörit vian lähteen.

- Vika on löydetty ja osa vaihdettu. Uusi osa saatiin tähän kisaan. Se kesti nyt yhden erikoiskokeen, mutta näitä sattuu. Ennen ei ole tällaista sattunut, joten ei voitu asialle mitään. Tämä on mahdollista silloin kun ollaan teknisten laitteiden kanssa tekemisissä.

Rallin jatkaminen Suniselle on tärkeää etenkin kokemuksen valossa. Tuloslistoilla mies on jo toivottaman kaukana kärjestä. Kaikki kilometrit ovat yhä tärkeitä Suniselle, joka ajaa vasta ensimmäistä täyttä MM-kauttaan.

- Lauantaina jatketaan ja katsotaan mihin pystytään. Haastava päivä tulee olemaan sikäli, että pisteiden puolesta ei ole mitään saavutettavaa. Panzerplatte ajetaan nyt toiseen suuntaan, joten sieltä kokemuksen saaminen mahdollisia, tulevia vuosia varten on tärkeää, Suninen summasi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja