Ralf Schumacher ajautui päin Coulthardia

Toyotan Ralf Schumacherin ja Red Bullin David Coulthardin F1:n Saksan GP sai huonon alun, kun kuljettajien autot osuivat yhteen. Törmäys tapahtui hiusneulamutkassa, jossa hieman Coulthardin takana ollut Ralf ei saanut autoaan kääntymään, vaan osui skotin auton kylkeen.

Coulthardin auton oikeanpuoleiset renkaat nousivat ilmaan Toyotan eturenkaan jäätyä Red Bullin takarenkaan alle, mutta Red Bull -auto kesti röykytyksen ilman ripustusrikkoa. Ralf joutui käymään varikolla hakemassa uuden etusiiven.

- Viikonloppu oli suuri pettymys, koska olisimme voineet saavuttaa paljon parempia tuloksia. Kilpailun lähtö oli vaikea ja sitten jouduin epäonnisesti kolariin David Coulthardin kanssa kolmannessa mutkassa. Renkaani lukkiutuivat enkä pystynyt enää ohjaamaan. Tällaiset asiat ovat normaaleja kilpa-autoilussa, Ralf kuittasi tapahtuneen.

Ralf joutui käymään kilpailun aikana neljästi varikolla, kun joutui kärsimään vielä varikon läpiajorangaistuksen varikkoylinopeudesta. Hän sijoittui yhdeksänneksi.

- Tulos oli kovaa työtä tehneelle tallille valitettava. Uskon aidosti, että jos olisin saanut ajaa alkuperäin taktiikkani mukaisesti, olisin voinut yltää palkintosijoitukseen, Ralf jossitteli.

David Coulthard oli erittäin vähäpuheinen.

- Lähdin kymmenenneltä sijalta ja ajoin maaliin 11:ntenä. Sellainen oli minun kisani eikä minulla ole enempää sanottavaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat