Alonso ei pelkää Saksan toisintoa

Renault-kuljettaja Fernando Alonso ei pelkää, että Unkarin GP:stä tulisi toinen peräkkäinen mönkään mennyt F1-kisa ranskalaistallille. Saksan GP sujui Renault'n osalta vaisusti, kun tallin Michelin-renkaat kuluivat rakoille. Tuloksena oli Alonsolle viides sija.

- En usko, että näemme toisintoa Saksan tapahtumille. Olen henkilökohtaisesti rauhallinen. Tiedän, että talli on tehnyt kovasti töitä ymmärtääkseen, mitä tapahtui. Unkarissa käytetään hyvin erilaisia renkaita kuin mitä Saksassa. Michelin on myös reagoinut koettuihin ongelmiin. Odotan hyvää kisaa. Ei ole mitään syytä, miksei Renault voisi olla kärjessä, Alonso totesi tilanteesta.

Alonson MM-johto Ferrarin Michael Schumacheriin on kaventunut 11 pisteeseen, kun se suurimmillaan oli Kanadan GP:n jälkeen 25 pistettä.

- Ihmiset puhuvat siitä, että Michael kuroo eroa kiinni, mutta en ole missään vaiheessa johtoasemassani ollut liiallisen itsevarma - enkä ole nytkään paniikissa, Alonso sanoi mielipiteensä pistetilanteesta.

Alonsolla fantastisia muistoja Unkarista

Alonso otti Unkarissa F1-uransa ensimmäisen voiton 22-vuotiaana vuonna 2003 nousten näin historian nuorimmaksi voittajaksi.

- Minulla on fantastisia muistoja Unkarista ja siitä ensimmäisestä voitosta. Pidän todella tästä radasta, joka on fyysisesti ja henkisesti haastava kuuman ilman ja radan luonteen takia. Mutkia on niin paljon, että ohjaamossa on todella kiireistä, kun ratin kanssa saa olla koko ajan taistelemassa. Välillä se tuntuu melkein kuin mikroautoradalta. Nautin jokaisesta kierroksesta, Alonso vakuutti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat