Schumi ei tarvitse samanlaista ylivoimaa

Michael Schumacher ei usko Ferrarin F1-tallilla olevan viikonlopun Unkarin GP:ssä samanlaista ylivoimaa kuin viime sunnuntaina Saksan GP:ssä. Saksassa kaksoisvoiton saavuttaneet Ferrarit ajoivat sekunnin per kierros muita nopeammin, kunnes hölläsivät tahtiaan johdon kasvettua riittäväksi.

- Toivon, että suorituksemme on Budapestissa samankaltainen kuin Hockenheimissa. Mahdollisuutemme ovat varsin hyvät, vaikka yleensä olenkin varovainen ennakkoarvioissani. En usko, että olemme aivan yhtä ylivoimaisia kuin viime kisassa, mutta ei meidän tarvitsekaan olla, Schumacher huomautti.

- Tärkeintä on säilyttää keskittyminen ja pitää tavoite mielessä. Suurin haaste on realistisena pysyminen ja kovaa puristaminen, yhden askeleen ottaminen kerrallaan. Sillä tavalla voimme tehdä Unkarista meille menestyksekkään. Haluamme tietenkin saavuttaa pisteitä ja kaventaa eroa entisestään, Schumi lausui viitaten Renault'n Fernando Alonson 11 pisteen suuruiseen MM-johtoon.

Hungaroringin rataa muokattiin vuoden 2003 kisaa varten pidentämällä suoria.

- Budapestin rata on edelleen teknisesti vaativa, mutta sillä on nykyään hieman mukavampi ajaa. Ohittaminenkaan ei ehkä enää ole mahdotonta, joten odotettavissa on mukava kisa ennen kesätaukoa, Schumi totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat