Rakkauden saarella yllätyspudotus – Love Island -suosikkipari joutui kotimatkalle

1:40
Rakkauden saarella vietetään viimeisiä päiviä yhdessä ja se näkyy saarelaisissa. Jakson aikana käydään läpi ensivaikutelmia, joita heille aivan alussa syntyi. Nämä tunnelmat vaihtuvat haikeiksi, kun saarelaisille selviää, että illalla on parinpudotus.

Love Island Suomi -villan joutuivat jättämään Emilia ja Tatu.

Love Island Suomi -parit lähtevät tulipaikalle levollisin mielin. He ovat kaikki suhteissaan hyvässä vaiheessa ja ovat valmiita lähtemään kotiin, vaikka finaalipaikka olisikin hieno saavutus.

Tänään kotimatkalle joutuu se pari, joka on saanut vähiten ääniä katsojilta. Ensimmäisenä parina turvassa ovat Kimi ja Oona, joka aiheuttaa ihmetystä saarelaisten keskuudessa. Seuraavaksi jatkoon pääsevät Krete ja Nico sekä Salli ja Eeli. Tämä tarkoittaa, että pudotusuhan alla ovat Niina ja Muhamed sekä Emilia ja Tatu.

Eeli nousee lukemaan viimeisen viestin ja ilmoittaa, että neljäs ja viimeinen katsojien äänillä turvassa oleva pari on Niina ja Muhamed. Niinalta pääsee epäuskoinen nauru, kun viimeinen tekstiviesti saapuu - Emilia ja Tatu joutuvat jättämään rakkauden saaren taakseen. Krete purskahtaa itkuun ja pian kaikki saarelaiset ovat herkissä tunnelmissa. Emilia hajoaa lopullisesti ja halaa Tatua tiukasti.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja