Rakkauden perässä Kyprokselle lähtenyt Johanna Puhakka paljastaa, miten vietti aikaa vieraassa maassa: "Se oli niin paljon parempaa"

1:44
Johanna Puhakkaa paljastaa, millaista hänen elämänsä oli Kyproksella.

Johanna Puhakka vietti keväänsä Kyproksella, jonne hän lähti rakkauden perässä. 

Rantabaarin 4. kaudella mukana oleva näyttelijä Johanna Puhakka lähti viime keväänä Kyprokselle rakkautensa, Huuhkajista tutun Paulus Arajuuren perässä. 

– Lähdin rakkauden perässä Kyprokselle ja tein sieltäkin käsin töitä. Oli siellä yksi pieni kansainvälinen mainoshomma, jossa olin mukana, näyttelijä paljastaa MTV Uutisille.

Päätös ulkomaille lähtemisestä osoittautui hyväksi. Puhakka muisteleekin kevättä lämmöllä. 

– Se oli niin paljon parempaa. Nautin siitä hirveästi.  Pääsääntöisesti otin ihan rennosti ja keskityin hyvinvointiini, hän muistelee.

Puhakalla on takanaan jännittävät viikot, kun hän kannusti rakastaan jalkapallon EM-kisoissa. Rakkauden myötä myös hänen oma jalkapallotietämyksensä on karttunut. 

– Se oli aivan mieletön kokemus, olen hänestä mielettömän ylpeä. On ollut hauska huomata, miten minustakin on tullut lyhyessä ajassa ihan futisfani. Vielä vuosi sitten minulla ei ollut mitään hajua mikä on paitsio, hän myöntää.

Luonnollisesti näyttelijä toivoi Huuhkajille menestystä historiallisissa kisoissa, vaikka se olisi tarkoittanut sitä ettei pariskunta voi viettää juhannusta yhdessä. 

– Tietysti koko sydämestäni toivoin, että Huuhkajat olisivat menneet finaaliin asti. Vaikka nyt kävi näin, koko Suomi saa olla sairaan ylpeä heistä. On kuitenkin ihanaa saada mies kotiin.

Näyttelijä tähdittää tuttuun tapaan Rantabaari-sarjan 4. kautta, jota kuvataan kesän ajan. Uusi kausi tuo mukanaan kuitenkin täysin uudenlaisia käänteitä.

– Leuka on tipahtanut polviin asti, kun olen lukenut käsikirjoitusta. Jännittäviä juttuja tulossa, paljon haasteita tiedossa! Sen te näette myöhemmin, hän nauraa.

– Kaikki Rantabaarin kaudet ovat olleet erilaisia. On ihanaa, että neloskausi tuo uusia haasteita. Meillä on paljon uusia näyttelijöitä.

Puhakka on tähdittänyt sarjan kaikkia kausia. Sarjassa ja sen työryhmässä vallitsee näyttelijän mukaan lämmin yhteishenki.

– Se, mikä vetää mukaansa sarjaan aina uudelleen, on kiva työryhmä, se, että pidän hahmostani ja 4. kauden käsikirjoitus oli mielenkiintoinen.

Uudella kaudella nähdään paljon uusia kasvoja.

– Toivon tietysti, että uusilla näyttelijöillä on fiilis siitä, että heidät on otettu hyvin vastaan. Tämä on kuin yksi iso perhe. Kaikki halutaan ottaa lämpimästi mukaan.

Tulevaisuuden suhteen näyttelijällä on haave unelmien roolityöstä. 

– Olisi tosi siistiä päästä näyttelemään sellaista henkilöä, joka olisi mahdollisimman kaukana itsestäni. Esimerkiksi jotain todella rajua pahista tai elämän kolhimaa sielua. Jotain todella synkkää.  Olisi mahtavaa tehdä samankaltainen rooli kuin Joker.

Rantabaarin 4. kausi ilmestyy C Moressa syyskuussa 2021! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja