Rantabaarin uuden kauden kuvaukset alkavat! Mukana uusia kasvoja ja vanhoja konkareita

Rantabaarin uuden kauden kuvaukset alkavat. Mukana tulevalla kaudella on niin uusia kuin vanhojakin kasvoja.

Salatut elämät -tekijöiden Rantabaari-draamasarja nousi nopeasti yhdeksi C Moren katsotuimmista alkuperäissarjoista vajaa pari vuotta sitten. Suosion salaisuus piilee poikkeuksellisen koukuttavissa juonenkäänteissä, samaistuttavassa ihmissuhdedraamassa ja moniulotteisissa hahmoissa, joiden seurassa viihtyisi itsekin. 

Syksyllä C Moressa alkavalla neljännellä Rantabaari-kaudella Anssi (Matti Leino) on palannut takaisin Suomeen, mutta aloittaminen aivan puhtaalta pöydältä ei näytä onnistuvan.

Alissa (Johanna Puhakka) on luopunut Trissasta, mutta onko hän luopunut kaikesta entisestä? Krista (Emilia Jansson) ja Suvi (Jaana Joensuu) ovat Trissan uudet vetäjät.

He ovat myös uudessa elämäntilanteessa. Kimppakämpässä asustavat Lara (Anni Grönberg) ja Janne (Hemmo Karja) saavat uudet asuinkaverit. Villen (Jaakko Mölsä) elämässä on muutoksia luvassa. Minna (Mira Rastas) ja Tuomas (Ville Pidätys) puolestaan pyrkivät kauheuksista kohti tavallista arkea.

Rantabaarin uudella kaudella näyttelevät myös Jon-Jon Geitel, Ingrid Gräsbeck, Yasmin Ahsanullah, Taneli Läykki, Hennariikka Laaksola, Anna Tavaila, Joonas Snellman, Karo Lauronen, Samuel Glassar, Tatu Arminen, Katriina Lilienkampf ja Rami Farooq

Rantabaarin 4. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Myös aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Rantabaari on C More -alkuperäissarja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja