Rakenteilla ollut hotelli romahti New Orleansissa – yksi kuoli, kolme yhä kateissa: "Siitä kuului matala, jylisevä ääni"

Remontissa ollut hotelli romahti New Orleansissa 0:41

Yksi ihminen kuoli ja 18 loukkaantui, kun rakenteilla ollut Hard Rock Hotel romahti Yhdysvaltain New Orleansissa lauantaiaamuna paikallista aikaa. 

New Orleansin viranomaiset ovat vahvistaneet yhden henkilön kuolleen ja kolmen olevan yhä kadoksissa rakennuksen romahtamisen jäljiltä.

Yksi rakennustyömaan työntekijöistä kertoi New Orleans Advocatelle, että työmaalla oli tapahtumahetkellä noin 45 henkilöä. 

– Olin 18. kerroksessa, kun onnettomuus tapahtui. Juoksimme keskelle rakennusta turvaan, hän kertoo. 

Rakenteilla ollut hotelli alkoi yhtäkkiä lyhistymään yläkerroksista, minkä jälkeen sen yksi seinämä kaatui viereiselle autotielle. Pelastusviranomaisten mukaan on mahdollista, että rakennus romahtaa vielä lopullisesti. 

– Rakennuksesta kuului matala, jylisevä ääni – kuin lentokoneesta. Se kiinnitti huomioni heti, kuvailee yksi onnettomuuden silminnäkijöistä tilannetta. 

Onnettomuus tallentui usean ohikulkijan videoille, joita jaettiin tapahtuneen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Jos tviitti ei näy, näet sen täältä.

Hard Rock Hotelin työmaa sijaitsee turistien suosiman kaupungin keskustassa.  Viranomaiset sulkivat useita kortteleita sortuneen työmaan ympärillä ja pyysivät yleisöä olemaan käyttämättä droneja turmapaikan kuvaamiseen.

Vielä ei ole tietoa siitä, mikä onnettomuuden aiheutti. 

Lue myös:

    Uusimmat