Mainos

Rakastunut Ensitreffit-pari jatkaa yhdessä: Päätös syntyi välittömästi

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneille Sarille ja Antille loppupäätös oli alusta asti hyvin selkeä, eikä päätöksestä oikeastaan edes keskusteltu.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmanpäätösjaksossa ensinäkemältä avioituneet parit saapuivat tapaamaan asiantuntijoita ja ilmoittamaan lopullisen päätöksensä. Viiden viikon yhdessä elämisen aikana parit olivat saaneet mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja tehdä suuren päätöksen tulevaisuudesta: jatkavatko he yhdessä, vai hakevatko he avioeroa.

Esikoistaan odottavien Sarin ja Antin päätös oli alusta asti itsestään selvä.

– Antti sanoi heti häämatkalla, että soitetaan Kari Kanalalle, että päätös on tehty, Sari nauraa.

– Sanoin, että minun puolestani voidaan ilmoittaa, että olemme jo valmiita, että meidän osaltamme päätös on jo tehty ja voisimme tästä jatkaa omaa elämäämme ilman kameroita. Kiitos, että löysimme toisemme, ja nyt bye bye, mies kertoo huvittuneena.

Parin mukaan loppupäätöksen tekemisessä ratkaisevaa oli se, millaisella asenteella on lähtenyt mukaan ohjelmaan.

– Mielestäni kaiken a ja o on se, millaisella asenteella tähän osallistuu. Jos asenne on se, että lähdenpä katsomaan, mitä tulee, niin se on ihan eri kuin se, että haluan onnistua, enkä halua antaa helpolla periksi, luotan tähän juttuun ja yritän löytää ratkaisun mahdollisiin ongelmiin, Antti kertoo.

– Minä ja Sari olimme molemmat sillä asenteella, että halusimme enemmän onnistua kuin lähteä katselemaan. Luulen, että se on sellainen juttu, jonka löysimme toisistamme hyvin nopeasti. Ja sitten, kun se vielä henkilöityi siihen toiseen, että oletpas sinä makea tyyppi ja kaunis ihminen, silloin kaikki alkoi loksahtaa kohdalleen, mies tunnelmoi.

"Emme kyseenalaistaneet kertaakaan sitä, että mitähän tästä tulee"

Samoilla linjoilla oli myös Sari:

– Loppupäätöksen tekeminen ei oikeastaan ollut minulle mikään etappi. Päätös oli tietyllä tapaa selvä heti alusta asti, sillä olimme molemmat lähteneet tähän niin täysillä mukaan.

Hyvin pian häiden jälkeen pari alkoikin jo leikitellä ajatuksella yhteisestä, onnellisesta tulevaisuudesta.

– Tunnistan helposti omat fiilikseni, ja kun ne ampuvat nopeasti, niin se varmuus tulee perässä. Luulen, että Sarille kävi samoin, Antti miettii.

– Emme kyseenalaistaneet kertaakaan sitä, että mitähän tästä tulee. Ennemminkin kaikki oli sellaista oman arjen ja tulevaisuuden odottamista. Emme edes puhuneet siitä päätöksestä sen häämatkan jälkeen, vaan elimme omaa elämää ja ensihuumaa yhdessä, hän jatkaa.

Loppupäätöstä ei kaksikon välillä varsinaisesti missään vaiheessa punnittu, vaan pari keskittyi yhteisen tulevaisuuden odotteluun.

– Emme puhuneet päätöksestä, sillä se oli meille koko ajan ihan selkeä juttu. Ennemminkin keskustelimme siitä, kuinka rakennamme elämäämme, ja se tuntui hyvin luonnolliselta. Sen vuoksi päätöstä ei tarvinnut edes miettiä, Sari toteaa.

–Varmaan kaikki muut parit ovat puhuneet päivää ennen, että mitä tehdään, mutta me mietimme vain, että jee, viimeinen kuvauspäivä, ja nyt pääsemme jatkamaan hommia omillamme, Antti nauraa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.