Rakastettu Huuhkajat-huoltaja Gunnar, 79, sai kutsun Linnan juhliin itse presidentin ojentamana – "Olin kuin pikkulapsi"

Presidentti Niinistö yllätti Huuhkajat-huoltaja Gunnar Yliharjun - toimitti kutsun perille Linnan juhlaan henkilökohtaisesti 5:00
MTV Uutiset Live haastatteli Huuhkajien legendaarista huoltajaa Gunnar Yliharjua.

Koko Suomen hurmannut Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen entinen pitkäaikainen huoltaja Gunnar Yliharju on saanut kutsun linnan juhliin. 

– Olin kuin pikkulapsi, erittäin innoissani. Ai kuin hienoa! Yliharju, 79, kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa saamastaan itsenäisyyspäivän vastaanoton kutsusta. 

Yliharjun mukaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö ojensi kutsun hänelle hetki ennen ottelua. Niinistö ja Yliharju ovat vanhoja tuttuja ajoilta, kun Niinistö toimi Palloliiton puheenjohtajana (2009–2011). 

Juttu jatkuu Huuhkajien perjantaista voittoa käsittelevän videon jälkeen. 

Historiallinen hetki! Suomen EM-kisaunelmista tuli totta kertarysäyksellä - Töölössä kansa tuulettaa 3-0 voittoa 10:57

Yliharju kuvaa kutsua "hienoksi eleeksi". Yliharju ei suinkaan avannut tasavallan presidentiltä saamaansa kirjettä heti, mutta kansallislaulun aikaan uteliaisuus vei voiton. 

– Koen, että tämä (kutsu) on kaikille, tuhansille ja tuhansille eri seuroissa toimiville joukkueiden huoltajille, Ateenassa Huuhkajien kanssa oleva Yliharju pohtii. 

Suomi pelaa huomenna maanantaina viimeisen EM-karsintaottelunsa Ateenassa Kreikkaa vastaan. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat