Rakastettu hahmo haudattiin Emmerdalessa – kuvat kulisseista julki

Charlie Hardwickin rakastetulle roolihahmolle Val Pollardille jätettiin hyvästit Emmerdalessa. Varo juonipaljastuksia!

Charlie Hardwickin, 54, näyttelemä ikoninen roolihahmo Val Pollard sai surmansa Emmerdalen tuhoisassa räjähdyksessä. Samalla päättyi Hardwickin huikea 11 vuoden ura suosikkisarjassa.

Britanniassa esitetyissä jaksoissa Hardwickin viimeiset kohtaukset nähtiin elokuussa 2015. Nyt näyttelijän roolihahmo on saateltu sarjassa haudan lepoon.

Emmerdalen virallisen Instagram-tilin tuoreet kuvapäivitykset tarjoaa katsojille kurkistuksen Val Pollardin hautajaisiin.

Kuvista päätellen hautajaiskohtauksen kuvauksissa on ollut suorastaan hulvaton tunnelma.

Val tunnettiin sarjassa uteliaana hahmona, joka selviytyi kaikesta, mitä hänen eteensä heitetäänkään. Roolihahmon kohtaloksi koitui kuitenkin Emmerdalen suurräjähdys.

Val sai surmansa sarjassa jäätyään siskonsa kanssa lukkojen taa peilitaloon. Ambulanssihoitajat ehtivät pelastaa hänen siskonsa Dianen, mutta Val menehtyi pudonneen lasinkappaleen alle.

Todellisuudessa merkittävin syy Hardwickin lähtöön sarjasta on ollut näyttelijättären uupuminen. Hän on kertonut jättävänsä sarjan täysin omasta halustaan.

– Yhdeksän kuukauden aikana minulle oli aikataulutettu kuvauksia jokaiselle päivälle. Ne pitivät sisällään paljon vuorosanojen opettelua ja 12 tuntisia työpäiviä. Tein enemmän kuin mihin olin kykenevä ja olin aivan totaalisen uupunut, Hardwick on kertonut.

– On ollut mieletöntä näytellä niin hauskaa, ennalta-arvaamatonta ja periksiantamatonta hahmoa. Vaikean pikkusiskon ja majatalossa raivostuttaneen mentorin roolit ovat olleet herkullisia näytellä, Hardwick lisää.

Vaikka Val Pollard on jo jättänyt Emmerdalen, saavat suomalaiset katsojat kuitenkin nauttia vielä pitkään rakastetusta hahmosta ennen kuin hän jättää sarjan Suomessa esitettävissä jaksoissa.

Jos kuvat eivät näy oikein, voit katsoa ne täältä.

Emmerdale arkisin klo 18 ja 18.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat