Rakastavatko sinunkin lapsesi kaupan maistiaisia? Äiti jakaa "nerokkaan" niksin, jolla nirson jälkikasvun saa syömään paremmin

3:29

Scary Mommy vinkkaa Facebook-sivustollaan erään amerikkalaisäidin loistavasta kikasta, jolla lapset voi saada syömään helpommin.

Miten päiväkotilapsille maistuu mustekalapasta ja häränhäntäburgeri? Katso reaktiot oheiselta videolta!

Eikö lapselle maistu ruoka? Nirsoileeko lapsi kotona, mutta samat ruoat maistuvat kodin ulkopuolella? Samasta ongelmasta kärsivät useat vanhemmat.

Äiti ja queer-kirjailija Amber Leventry jakoi Facebook-sivullaan tähän ongelmaan helpon ja nerokkaan ratkaisun, joka syntyi ruokaostoksilla amerikkalaisessa Costco-marketissa.

– Lapseni syövät mitä tahansa ja kaikki maistiaiset, kun vaellamme Costcon läpi. Mutta kun 19 paunan [8,6 kilon] edestä samaa maistiaista ostetaan ja tuodaan kotiin, se ei ole enää maistuvaa, Amber kertoo Facebook-sivuillaan.

Amberin kumppani keksikin tämän mielestä aivan parhaimman idean.

– Me aloimme tarjoamaan lastemme ruoat kotona minimuffinivuoissa, hän paljastaa.

– Emme enää käytä sanoja lounas tai illallinen. "Lapset! Peskää kädet! Nyt on maisteluaika!"


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Amberin mukaan ruoan valmistamisessa menee näin hiukan pidempään ja he tuhlaavat toki paperia, mutta nyt lapsille maistuu aivan kaikki, jopa erikoiset juustot.

– Ja jos he nyrpistävät nenänsä maistelukupeille, me marssimme ulos autollemme, kiinnitämme turvavyöt ja kutsumme sitä välipalahetkeksi. Koska kuka voisi vastustaa välipalaa tien päällä? Amber päättää.

"Tämä on nerokasta!"

Sosiaalisessa mediassa Amberin ja ScaryMommyn sivuilla suurin osa kommentoijista on pitänyt kikkaa nerokkaana.

– Tämä on nerokasta! Minulla on todella nirso kolmevuotias, ja ehkä tämä auttaa, eräs nainen kommentoi.

– Patentoi tämä, toinen sanoo.

– Kutsumme kaikkea, mitä 4-vuotiaani syö "pizza" -vihreät pavut, "pizza"-kana, "pizza"-salaatti… Hän syö ne heti. Mutta meidän pitää ehkä kokeilla tätäkin, eräs kertoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja