F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Rajua kieltä F1-tuomaristosta käyttäneelle tiimipomolle sakot – murjaisi tv-kameroille vitsin marssiessaan tuomiolle

F1-talli Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on saanut 7 500 euron sakot kahden viikon takaisessa Venäjän GP:ssä radiolinjoille päästämistään kommenteista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
Pe: 2. harjoitukset klo 7.55
La: ajotapahtumat peruttu taifuunin takia
Su: aika-ajot klo 3.55, Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tapahtumasarja lähti liikkeelle, kun Haasin kuljettajalle Kevin Magnussenille annettiin Venäjän kisassa viiden sekunnin aikarangaistus tämän poistuttua radalta kakkosmutkassa taistelussa Racing Pointin Sergio Perezia vastaan.

Steiner totesi kisan jälkeen radiossa kuskilleen, että tämä oli yltänyt kahdeksannelle sijalle ilman "tyhmiä idioottituomareita" kohdistaen sanansa erityisesti yhteen tuomariin, joka hänen mukaansa "ei vain tule yhtään älykkäämmäksi". Tämä oli liikaa Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohdolle.

Tuomaristo määräsi Steinerille 7 500 euron sakot, muttei lähtenyt antamaan Haas-pomolle toimintakieltoa, jota italialainen ennakoi jo kävellessään tuomariston kuultavaksi Suzukan radalla Japanissa.

– Güntheriä marssitettiin tapaamaan tuomareita Venäjän kisan jälkeisestä purkauksestaan. Huutaa alas tv-ryhmille: "Nähdään Austinissa"! kirjoitti F1-toimittaja Will Buxton Twitterissä.

Tuomaristo katsoo Steinerin rikkoneen FIA:n urheilukoodiston kohtaa, jossa kielletään kaikki liiton ja muiden toimielinten toimintaa halventava julkinen käytös.

Magnussen jatkoi sadattelua kisan jälkeen median edessä.

– Tämä on täyttä paskaa. Meillä on tuo kakkosmutka, joka on aivan paska mutka. Tämä on vain tyhmää, laittakaan nyt soraa tai jotain sinne, Steiner arvosteli.

Juttua päivitetty klo 8.41: Päivitetty tieto Steinerin saamasta rangaistuksesta.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja