F1-kuskipalaverissa nolo moka: salaiset keskustelut kaikuivat mediatilan kaiuttimista

Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting kertoi mielipiteensä F1-tuomariston toiminnasta hiukan aikomaansa suoremmin, kun media kuunteli hänen tietämättään perjantain kuskipalaveria korvat höröllä.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Whitingin mikrofoni jäi erehdyksessä päälle kuskien joka kisaperjantaisin järjestettävässä palaverissa. F1-toimittajat Will Buxton ja Chris Medland raportoivat kokouksen sisällöstä Twitteriin.

– Charlie Whitingin mikki jäi päälle kuskipalaverissa viideksi minuutiksi. Media tietysti pysyi hiljaa, mutta kun Charlie huomasi sen, hän huusi "HEI KAIKKI!" ja sulki mikin, Medland kommentoi.

Buxtonin mukaan mediatilaan kaikuneessa keskustelussa Whiting kävi läpi Japanin F1-kisassa kohua herättänyttä tapausta, jossa Kevin Magnussenia jätettiin rankaisematta Charles Leclercin estelystä.

– Hups. Charlie kertoi kuskeille, että jälkiviisaana voi sanoa tuomariston olleen ehkä vähän turhan lepsuja Magnussenin kohdalla Japanissa, ja että tämän puolustusliike Leclercia vastaan tuli vähän liian myöhään, Buxton selvitti.

Magnussen saattoi päästä tilanteesta ilman rangaistusta, sillä tuomaristo oli katsonut juuri edellisessä kisassa vastaavan tapauksen sormien läpi, kun Sebastian Vettel esteli Lewis Hamiltonia.

F1-kuskipalavereita ladattiin viime kaudella kokeiluluontoisesti sarjan YouTube-tilille, mutta tällä kaudella kamerat ovat pysyneet poissa tapaamisista.

Lue myös:

    Uusimmat