Raju video: nyrkkeilyn MM-ottelijan lapsi löi isänsä vastustajaa haaroväliin – "Pojilleni on opetettu"

Billy Joe Saundersin ja Willie Monroe juniorin välisen keskisarjan WBO-liiton titteliottelun punnitustilaisuudessa kuohahti toden teolla. Ja tavallisesta poiketen pääosan varasti tällä kertaa toisen nyrkkeilijän, Saundersin, lapsi.

Monroe silitteli lähellään ollutta Saundersin 7-vuotiasta poikaa päälaelta, mutta poika ei eleestä selvästikään pitänyt, vaan reagoi ronskein ottein.

Billy Joe jr. tarjoili oikeaa suoraansa suoraan Monroen haaroväliin ja potkaisi vielä perään, ennen kuin ottelijoiden taustajoukot saivat siirrettyä pojan sivummalle. Poika väläytti tilanteessa leveää virnettä.

– Olen ollut ammattilainen ja herrasmies koko ajan, kun olen ollut täällä. He ovat olleet täysiä vitsejä. Tämä osoittaa, mitä tapahtuu, kun mies on kauhuissaan, Willie Monroe junior sanoi BT Sportin Twitter-videolla.

– Pojilleni on opetettu, että jos tuntemattomat koskevat heihin, he eivät juokse pakoon, Billy Joe Saunders puolustautui Twitter-tilillään.

Saunders ja Monroe hyppäävät lauantaina kehään Lontoossa. Puolustava mestari Saundeurs on voittanut toistaiseksi kaikki 24 ammattilaisotteluaan. Monroe on puolestaan voittanut ammattilaisurallaan 21 matsia ja hävinnyt kahdesti.

Lue myös:

    Uusimmat