UFC:n punnitustilaisuus sai rajun käänteen – lihaskimppu kävi yllättäen käsiksi vastustajaansa: ”Tämä on hulluutta”

UFC:ssä otteleva Ion ”The Hulk” Cutelaba on tunnettu vapaaottelumaailmassa melko aggressiivisesta olemuksestaan. Mies ylitti kuitenkin rajan perjantaina Las Vegasissa.

Alemman raskaansarjan ottelija kohtasi punnituksen jälkeisessä ”tuijotuksessa” Dustin Jacobyn. Pelkkä tuijottelu ei riittänyt moldovalaiselle, vaan hän kävi käsiksi vastustajaansa.

Cutelaba, joka on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, tarttui vastustajaansa niskasta. Jacoby työnsi miestä voimalla, ja tilanne oli nopeasti ohi. UFC-pomo Dana White pyöritteli vieressä päätään.

ESPN:n UFC-asiantuntija Ariel Helwani hämmästeli tapahtunutta.

– Tämä on hulluutta. Etenkin sen jälkeen mitä tapahtui (Drakkar) Kloselle. Komissioiden on lopetettava tämä sekoilu. Katsokaa, kuinka hän ottaa häntä kiinni niskasta, kirjoitti mies Twitterissä.

Helwani viittasi kahden viikon takaisiin tapahtumiin. Klosen ja Jeremy Stephensin välinen ottelu jouduttiin tuolloin perumaan, kun Stephens työnsi Klosea rinnasta samanlaisessa tilanteessa. Klose kertoi loukanneensa tilanteessa niskansa ja saaneensa aivotärähdyksen.

ESPN on julkaissut Twitterissä videon tilanteesta.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat