Hirvittävää jälkeä nyrkkeilyottelussa – ottelijalla reikä otsassa ja tuomarilla paita veressä: "Pahin näkemäni haava 40 vuoteen urheilussa"

Badou Jackin ja Marcus Brownen välisestä nyrkkeilyottelusta Las Vegasissa tuli raju näytelmä, kun Jack sai Brownen puskusta otsaansa valtavan avohaavan. Tuomarikin sai osansa. 

Marcus Browne pani ison myllyn päälle raskaan keskisarjan ottelussa. Jack sai päähänsä jopa 15 sentin mittaiseksi arvioidun avohaavan. Tuomari Tony Weeksin paita oli hetken kuluttua värjäytynyt punaiseksi. 

Jack menetti verta arvioiden mukaan 1–2 litraa verta. 

– Weeks näytti siltä kuin hän olisi synnyttänyt, Jack kommentoi tuomaria. 

Nyrkkeilyn promootiofirma Mayweather Promotionsin Leonard Ellerbe ihmetteli BoxingScene-sivustolla ottelun jälkeen Jackin kestokykyä. Hän taisteli loppuun asti ja hävisi vasta tuomariäänin. 

– Se oli pahin haava, jonka olen nähnyt urheilussa 40 vuoteen. 

– Se haava oli uskomaton. Sinun pitää tappaa tämä jätkä (pysäyttääksesi hänet). Hän vain pyyhkäisi veret pois, jatkoi, ja kieltäytyi lopettamasta.

Jack julkaisi itse kuvat jäljistä Twitter-tilillään.

Jackin suurin huoli ottelussa oli, että se lopetetaan ennen aikojaan. Lääkärit yrittivät tyrehdyttää verenvuodon, mutta he eivät saaneet tukittua haavaa. 

– Olen taistelija, en lopeta. En sano heille, että lopettakaa ottelu, hän kommentoi. 

Brownen ura etenee hyvässä myötätuulessa. Hän on voittanut kaikki 23 otteluaan, joista 16 tyrmäyksellä. 

Lue myös:

    Uusimmat