Raju lehtiväite Neymarista: Brassitähti saapui humalassa PSG:n harjoituksiin – akatemiapelaaja joutui raivon kohteeksi

Ranskalaislehti L’Equipen ja France Footballin mukaan Neymarin viimeinen kausi PSG:ssä ei sujunut ruusuisesti.

L’Equipen PSG:n sisäpiiristä saamien tietojen mukaan Neymar saapui välillä joukkueen harjoituksiin humalassa pitkäksi venyneiden juhlien tai pokeri-iltojen jälkeen PSG-uransa viimeiseksi jääneellä kaudella 2022-23.

Lähteiden mukaan Neymar käyttäytyi joukkuekavereitaan kohtaan myös aggressiivisesti. Neymarin kerrotaan ottaneen harjoituskentällä rajusti yhteen PSG:n akatemiapelaajan Ismael Gharbin kanssa ja yritti puskea tätä päällä.

– Kaikki olivat järkyttyneitä. Se ei ollut kivaa, sisäpiirilähde kertoo L’Equipelle Bildin mukaan.

Bildin mukaan L’Equipen ja France Footballin artikkelissa kerrotaan Neymarin käyttäytyneen sopimattomasti ja vihamielisesti myös joukkuetoveriaan Vitinhaa kohtaan. Neymar yritti niin ikään työntää nokkansa Lionel Messin ja Achraf Hakimin käymään äänekkääseen väittelyyn, mutta Sergio Ramosin kerrotaan estäneen brassitaiturin sekaantumisen tähtikaksikon välienselvittelyyn.

Lisäksi yhteiselo Kylian Mbappen kanssa kävi kausi kaudelta vaikeammaksi. Ranskalaislehden mukaan kaksikon välit tulehtuivat niin pahasti, ettei Neymar suostunut edes tervehtimään Mbappea tämän solmittua jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Neymar jätti PSG:n kesällä 2023 siirryttyään Saudi-Arabiassa pelaavan Al-Hilalin riveihin.

Lähteet: L’Equipe, France Football, GOAL, Bild

Lue myös:

    Uusimmat