Nyrkkeilymestari joutui törkeän ryöstön kohteeksi – tilanne taltioitui videolle: "Tuijotin suoraan aseen piippuun"

Nyrkkeilyn ylemmän kevytsarjan maailmanmestaruutta vuosina 2009-2012 hallinnut ja Ateenan olympialaisissa 2004 hopeaa kevytsarjassa voittanut englantilainen Amir Khan joutui aseellisen ryöstön kohteeksi viime vuonna. Khan avautui nyt kokemastaan The Sunille.

Aseellinen ryöstö tapahtui viime vuoden huhtikuussa ja nyt oikeudenkäynti on saatu aloitettua. Khan kertoi oikeudessa pelottavasta tilanteesta, jossa hänet työnnettiin autoa vasten ja osoitettiin aseella kasvoihin.

– Ensimmäinen kerta, kun minua osoitetaan aseella naamaan. Olin samantien paniikissa. Tuijotin suoraan aseen piippuun. Minulla on kolme lasta. Vaimoni oli kanssani ja olin hyvin peloissani, Khan kertoi.

Ryöstäjä sai matkaansa reilun 80 000 euron arvoisen kellon, jonka Khan oli saanut voitettuaan nyrkkeilyottelun. Kellon saatuaan ryöstäjä juoksi pois toisen henkilön kanssa. Neljä henkilöä on yhteensä joutunut oikeuden eteen.

Khan oli lähtenyt itäisessä Lontoossa sijaitsevasta Sahara Grill -ravintolasta vaimonsa ja somevaikuttaja Faryal Makhdoomin kanssa, kun ryöstö tapahtui. Khan kertoi, että Makhdoom oli huutanut ja itkenyt, kun häntä osoitettiin pistoolilla.

– Olen urheilija ja taistelija. Olen ollut aina vaikeimmissa tilanteissa, kun olen noussut kehään ja otellut jotakuta vastaan. Tämä oli täysin erilaista, todella, todella pelottavaa, Khan sanoi.

Katso tilanne alla olevasta twiitistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja