Räjähtävää menoa: Yhdysvaltojen itsenäisyyspäiväjuhlinta yltyi katastrofiksi Arkansasissa – "Ihmisiltä puuttui sormia ja käsissä oli palovammoja"

Yhdysvaltojen itsenäisyyspäiväjuhlinta yltyi katastrofiksi Arkansasissa – ”Ihmisiltä puuttuu sormia ja käsissä oli palovammoja” 1:17
Katso videolta miten raketit pamahtelevat vaarallisesti lähellä ihmisiä.

Yhdysvalloissa vietettiin itsenäisyyspäivää perinteisin menoin 4. heinäkuuta. Arkansasin osavaltiossa juhlinta yltyi kuitenkin rakettien taistelukentäksi, josta ei meinannut tulla loppua. Nyt tapahtumista on julkaistu videota. 

Viranomaiset joutuivat hoitamaan Arkansasissa erikoisen pelastustehtävän. He saivat ilmoituksen "rakettisodasta", joka tuli saada päätökseen. 

Tekijät ampuivat raketteja paitsi kohti toisia ihmisiä, myös kohti poliiseja ja ambulanssihenkilökuntaa, jotka yrittivät hoitaa rakettisodassa loukkaantuneita.

– Emme ole koskaan kohdanneet vastaavaa. Ihmisiltä puuttui sormia ja käsissä oli palovammoja, Cody Burk paikallispoliisista kommentoi.

Rakettisodasta jäi jälkeen pelkkä sotku

Rakettisota syttyi korkeakouluopiskelijoiden asuttamalla alueella. Rakettisodan aloittajat eivät ole paikallisia asukkaita.

– Kuulin hyvin äänekkäitä ja voimakkaita räjähdyksiä, kommentoi silminnäkijä Dowell Evans.

Tilanteen rauhoituttua seuraavana päivänä Evans ja muut alueen asukkaat siivosivat katastrofin jälkeistä sotkua.

Poliisi pidätti tapahtuneesta 12 ihmistä, joita syytetään törkeästä pahoinpitelystä, virkavallan vastustamisesta sekä mahdollisesti huumeiden hallussapidosta. Tilanteessa loukkaantui viisi ihmistä.

Lue myös:

    Uusimmat