Mainos

Naisen kauhunhetket tallentuivat kameralle – yritti saada lapsen turvaan hampurilaispaikkaan, isä repi takaisin autoon

Yhdysvaltalaisen Jessica Wilsonin epätoivon hetket tallentuivat McDonald'sin drive-in-kaistan valvontakameralle Cincinnatin kaupungissa Ohion osavaltiossa, kertoo USA Today.

Wilson pakeni autosta ja yritti antaa 2-vuotiaan tyttärensä hampurilaispaikan työntekijälle turvaan.

Videolla näkyy, kuinka työntekijä kurottaa käsiään ottaakseen lapsen vastaan. Lapsen isä saa kuitenkin tytön haltuunsa, vie tämän autoon ja pakenee paikalta jättäen äidin hampurilaispaikalle.

Epäili naista uskottomuudesta

Videon miestä ja lapsen isää Levenski Crosstyä syytetään törkeästä pahoinpitelystä, varkaudesta ja useista sieppauksista ja kidnappauksista. Tapaus sattui kesällä 2016.

Syyttäjän mukaan Crossty tunkeutui sisälle rakennukseen, jossa Wilson asui neljän lapsensa kanssa. Videolla näkyvä lapsi on perheen nuorin. Kaikki lapset olivat sisällä autossa Crosstyn ajaessa pois hampurilaisravintolasta.

Asuntoon tunkeutunut Crossty epäili Wilsonin olleen uskoton ja raivosi tälle. Hänen epäillään myös pahoinpidelleen naista pahoin, sillä hampurilaispaikalla tavatessa tällä oli mustelmia, kumpikin silmä mustana, viilto päässään ja puremajälki kädessään.

Naisella ei ollut tarkkoja mielikuvia, miten hän lapsineen oli autoon päätynyt. Matkan varrella oli ollut mahdollisesti useampi pysähdyspaikkoja, mukaan lukien kaksi puistoa ja Crosstyn sisaren koti. Hänen yrittäessään siellä paeta autosta mies naisen kertoman mukaan puri häntä.

Nainen kertoi myös, että Crostty halusi nähdä naisen käymää tekstiviestinvaihtoa ja löi tätä kunnes tämä luovutti puhelimen pin-koodin.

Hampurilaisravintolalle ajettiin kahdeksalta illalla, kun Wilson sanoi Crosstylle lasten tarvitsevan ruokaa.

Asianajaja: Halusi suojella lapsia

Crosstyn asianajajan mukaan mies halusi lapset pois Wilsonin luota, sillä nainen oli hänen mukaansa päihtynyt.

McDonald'silta poistumisen jälkeen mies jätti lapset Wilsonin isän kotiin, minkä vuoksi tapaus ei asianajajan mukaan ollut sen enempää sieppaus, kidnappaus kuin varkauskaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.