Raiskaaja iski pimeällä hautausmaalla – vapaana ulkoilleet pikkukoirat pelastivat omistajansa karmealta kohtalolta

Koira pelasti omistajansa käärmeen puremalta – sympaattisen sankarin kuono turposi 1:44
Koira pelasti omistajansa käärmeen puremalta – sympaattisen sankarin kuono turposi

Kate kiittää kahta pikkukoiraansa, jotka karkottivat raiskausta yrittäneen miehen. – Ne hyökkäsivät häijysti miehen kimppuun, murisivat, purivat, hän kuvailee lemmikkiensä toimintaa.

Kate pelastui raiskausyritykseltä, kiitos pienien koiriensa. Hän oli ulkoiluttamassa kahta pientä koiraansa, kun hän joutui hyökkäyksen kohteeksi. Koirat kuitenkin suojelivat omistajaansa, kertoo The Age -sivusto.

"Ne hyökkäsivät häijysti miehen kimppuun"

Australialainen Kate, joka ei halua oikeaa nimeään kerrottavan, oli ulkoiluttamassa koiriaan RuPaulia ja Louieta hautausmaalla. Päivän lenkki oli viivästynyt niin, että oli jo pimeää.

Kate oli päästänyt koirat irti ja odotti niitä palaaviksi luokseen, kun tuntematon mies hyökkäsi hänen kimppuunsa ja yritti raiskata hänet.

Kate huusi ja rimpuili. Pian RuPaul ja Louiekin palasivat.

– Ne hyökkäsivät häijysti miehen kimppuun, murisivat, purivat, ja uskon, että koirat yhdessä minun kirkumiseni ja kamppailemiseni kanssa saivat miehen lopettamaan, Kate sanoo.

RuPaul ja Louie. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Uskon, että ne pelastivat minut"

Hyökkäyksen jälkeen Kate ei poistunut kodistaan viikkoon.

– Ajattelen jatkuvasti, mitä olisi tapahtunut, jos koirat eivät olisi juosseet pois tai tulleet takaisin ja tehneet mitään. Joten uskon, että ne pelastivat minut. Sitä ei arvaisi, kun niitä katsoo, mutta ne ovat äärimmäisen suojeluhaluisia ja purevat luultavasti nilkkaasi.

Mies pakeni paikalta eikä häntä ole löytynyt.

Lähteet: Theage.com.au

Lue myös:

    Uusimmat