Kimi Räikkösen tallitoveri Antonio Giovinazzi innoissaan ensi kaudesta: “Kimi oli idolini”

F1-sarjan Sauber-tallissa ensi kaudella kilpaileva Antonio Giovinazzi kertoo olevansa innoissaan päästessään kisaamaan kuninkuusluokkaan Kimi Räikkösen tallitoverina.

Giovinazzi sai ensimaistiaiset formulasarjasta kauden 2017 alussa, kun italialainen tuurasi Sauberilla kahden kisan ajan loukkaantunutta Pascal Wehrleiniä. Nyt edessä on täysi kausi sveitsiläistallissa Räikkösen tallikaverina.

25-vuotias Giovinazzi kertoo kilpailemisen suomalaisen rinnalla olevan hänelle erityislaatuinen kokemus.

– Muistan kun hän voitti mestaruuden Ferrarilla. Olin silloin pikkupoika. En voinut koskaan kuvitella, että jakaisin joskus hänen kanssaan saman varikkopilttuun. Hän oli idolini, ja nyt hän on tallikaverini, Giovinazzi kertoi motorsport.comin italialaisversiolle.

Giovinazzin kuskipaikan myötä formulasarjassa kilpailee jälleen italialainen kuljettaja koko kauden kattavalla sopimuksella.

– Siinä on epäilemättä mukana positiivista latausta. Se on unelmieni täyttymys, ja uskon sen olevan positiivinen uutinen koko Italian autourheilulle. Usean vuoden tauon jälkeen joku edustaa taas maatamme osakilpailun startissa, ja vieläpä myös Alfa Romeon kaltaisella brändillä, Giovinazzi iloitsi.

Lue myös:

    Uusimmat