Räikkösen pomolle tyly tölväisy – "Ferrari tarvitsee Wolffin tai Hornerin"

Ferrarin johtamismenetelmät ovat nousseet otsikoihin viime kisojen aikana ailahtelevien tulosten myötä. Ex-kuljettaja Mark Webber heitti Twitterissä ilmoille mielenkiintoisen lausahduksen, joka kohdistuu Ferrarin tallipäällikköön Maurizio Arrivabeneen.

Ylälaidan videolla pohdintaa Ferrarin mestaruushaaveiden hupenemisesta.

Webber korostaa twiitissään tallijohtamisen merkitystä ja laukoo kovan väittämän Ferrarin tallipäällikön asemasta.

– Erityisen pitkällä kaudella, niin kuin F1-sarja on, kuljettajien johtaminen on elintärkeää. Ferrari tarvitsee Totoa (Wolff) tai Christiania (Horner) johtamaan tallia. Mestaruustaisto voisi olla vielä elossa minun mielestäni, Webber twiittasi pusuhymiön kera.

Ferrarin johtamista on arvosteltu kauden mittaan lukuisten strategisten epäonnistumisten takia. Myös Arrivabene on saanut osakseen kritiikkiä. 61-vuotias italialainen kommentoi epäonnistuneiden kilpailuiden jälkeen, että jos jota kuta on syyttäminen, se on hän itse.

Ferrari sai helpotusta Yhdysvaltain GP:ssä, kun Kimi Räikkönen ajoi voittoon ennen Max Verstappenia ja mestaruudessa kiinni olevaa Lewis Hamiltonia. Sebastian Vettel säilytti ohuen mestaruushaaveensa Hamiltonin kolmannen sijan johdosta. Valmistajien MM-taisto on myös vielä auki. Mercedes johtaa Ferraria 66 pisteellä.

F1-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Meksikon osakilpailulla.

Lue myös:

    Uusimmat