Mainos

Räikeä riita korvauksista kuohuttaa: Kuolleen miehen tyttäret perivät alle 70 000 euroa, uusi tyttöystävä 235 000 euroa

Miehen uuden tyttöystävän saamista rahoista alkoi katkera riita.

Michael Leverton kuoli yllättäen surffausmatkalla vuonna 2015. Tästä alkoi katkera riita, jota on esitelty mediassa asti.

Yahoo.comin mukaan ex-kumppani Angela Watson uskoi olevansa Levertonin ainoa perillinen. Ongelmana ovat rahat, joita maksoi Australian liittovaltion alaisuudessa toimiva ohjelma. Se tarjoaa taloudellista tukea puolustusvoimien palveluksesta eläköityneille. Perhe voi saada korvausta, mikäli henkilö menehtyy. Leverton palveli ilmavoimissa.

Tukea ja korvauksia maksetaan tiettyjen sääntöjen puitteissa, eivätkä säännöt noudata kuolleen sotilaan testamenttia.

Pääosan korvauksesta piti mennä Levertonin 7- ja 9-vuotiaille tyttärille, mutta toisin kävi; rahat päätyivät Levertonin tyttöystävälle Kirsty Lewisille, joka kertoi olleensa Levertonin kanssa "merkityksellisessä suhteessa", kertoo Yahoo! News.

"Tunnusti" olevansa suhteessa?

Levertonin kuoltua Lewis haki korvauksia miehen kuolemasta. Korvauspäätöksen mukaan hän oli oikeutettu 350 000 Australian dollariin eli noin 235 000 euroon 450 000 dollarin korvauksesta. Sata tuhatta dollaria eli noin 67 000 euroa menisi Levertonin lapsille.

Päätös julisti Lewisin miehen kumppaniksi. Watsonia ei sen mukaan pidetty kelvollisena täyttämään "kumppanin" määritelmää.

Levertonin isä paljasti 7 News Online -uutissivulle, että Leverton "tunnusti" olevansa Lewisin kanssa suhteessa, koska hänet olisi muuten siirretty asumaan toisaalle sotilasuransa vuoksi. Isän mukaan tapahtunut on oikeusmurha, ja suhde Lewisiinkin kesti vain viiden kuukauden ajan. Lewisin oma äiti on tilanteesta eri mieltä ja väittää suhteen kestäneen vuosia.

Ei usko, että summa on lapsille riittävä

Kun korvauspäätös tuli, ex-kumppani Watson valitti tilanteesta. Hän ei usko, että summa on lapsille riittävä.

Lewis puolestaan julkaisi lausunnon, jossa muistuttaa, ettei hän itse ole voinut vaikuttaa korvauspäätökseen mitenkään. Lausunnossa hän kertoo tarjonneensa ”huomattavaa summaa” miehen lapsille, mutta tarjousta ei hyväksytty.

Oletko sinä joutunut perintöriidan keskelle?


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.