Raija pelästyi peruutuskamerassa näkynyttä "valtavan suurta" elukkaa – pian kuitenkin jo nauratti: "Ei sitä kerkeä tajuta"

Sateinen sää ja suurentava peruutuskamera tekivät tepposet!

Pohjoispohjanmaalainen Raija Seppänen oli miehensä kanssa marjametsällä 20. heinäkuuta. Kun oli aika palata kotiin, he nousivat auton kyytiin ja kuskina toiminut mies lähti peruuttamaan. Samalla hän laittoi peruutuskameran päälle.

Peruutuskamera suurensi kärpäsen jättimäiseksi

Kun pelkääjän paikalla istunut Raija sattui vilkaisemaan nopeasti peruutuskameraan, hän kiljaisi kovaa. Ruudussa näkyi jokin elukka, joka pelästytti hänet pahanpäiväisesti. Se oli suuri ja tuntui olevan siinä aivan hänen nenänsä edessä.

Seuraavassa sekunnissa säikähdys vaihtui huojennukseksi. Raija hoksasi, että se olikin vain kärpänen! Kaiken lisäksi ötökkä oli lasin ulkopuolella.

– Suunnaton helpotus, Raija kuvailee tunnetilaansa.

Miestä nauratti Raijan säikähdys. Niin häntä itseäänkin.

– Tyypillinen naisreaktio, Raija naurahtaa.

Suurentava peruutuskamera ja sateinen sää hämäsivät

Raija sanoo, että kärpänen näytti paljon suuremmalta, koska peruutuskamera suurensi kohteita niin paljon. Lisäksi tuolloin sataa tihuutti vettä, mikä teki kuvasta vielä epäselvemmän.

– Ei sitä kerkeä tajuta, kun se on siinä, ja kun se on valtavan suuri.

Raijaa naurattaa myös peruutuskamerassa näkynyt teksti: "Tarkasta ympäristö turvallisuutesi vuoksi". Se huvitti myös monia, jotka hänen julkaisunsa suositussa Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä näkivät! Julkaisu keräsi ryhmässä tuhansia tykkäyksiä.

Katso myös: Tuomas kuvasi satumaisen näyn mökkimatkaltaan!

Tuomas kuvasi satumaisen näyn mökkimatkallaan – kymmenet muurahaispesät komistivat tien reunaa toisensa perään: ”Piti ihan kääntää auto ja käydä katsomassa uudelleen” 0:28
Kymmenet muurahaispesät komistivat tien reunaa. Video heinäkuulta 2020.

Lue myös:

    Uusimmat