Radiotähdet Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki elävät suloista vauva-arkea – harvinainen yhteiskuva ihastuttaa: "Olette kyllä komea pariskunta"

Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus:"Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä" 0:27
Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus: "Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä"

Ilkka Ihamäki julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan Anni Hautalan kanssa. 

Radio Suomipopilta tuttu kaksikko Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki jysäyttivät toukokuussa kuulijoille uutispommin, kun he kertoivat saavansa yhdessä lapsen. He ovat pitäneet myös parisuhteensa julkisuudelta salassa. 

Lapsi syntyi marraskuussa ja kaksikko onkin elänyt auvoisessa vauvakuplassa. 

Ihamäki julkaisi sunnuntaina (20.12.) Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan Hautalan kanssa. Pariskunta nautiskeli leppoisasta sunnuntaipäivästä terassikahvien kera.

– Niin kaunis talvipäivä, et tultiin Annin ja mestarin kanssa oikein terassille kahville, Ihamäki kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Otos ihastuttaa somekansaa. 

– Hyvännäköinen pari, somessa kirjoitetaan. 

– Ihana pikku perhe... hyvää joulua etenkin Mestarille, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Ootte komia pariskunta ja kulmakarvatkin mätsää, someseuraaja toteaa. 

Hautala jäi syyskuussa äitiyslomalle Aamulypsystä. Häntä tuuraa paraikaa Janni Hussi

Hautala julkaisi viikko takaperin suloisen otoksen, jossa näkyy vauvan pikkuruiset jalat. Otos hurmasi radiotähden someseuraajat, ja laulaja Anna Puu totesi kommenttikentässä otoksen olevan "söpöyden överi".


Lue myös:

    Uusimmat