Anni Hautalalle järjestettiin ikimuistoiset baby shower -juhlat: "Oon itkenyt ilon kyyneleitä litra tolkulla"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
Anni Hautala ilmoitti raskaudestaan radiossa.

Anni Hautala jäi äitiyslomalle. 

Anni Hautala jäi äitiyslomalle Radio Suomipopin Aamulypsystä perjantaina (18.9.) juhlien siivittämänä. Hautalan ystävät olivat järjestäneet nimittäin hänelle ikimuistoiset baby shower -juhlat. 

Mukana juhlissa oli lukuisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Vappu Pimiä, laulaja Chisu, Tinni Wikström, Susanna Laine ja bloggaajana tunnettu Hanna Gullichsen.

Hautala julkaisi juhlista kuvia Instagram-tilillään, ja niistä selviää, Hautalan työkaverit olivat vieneet myös hänet syömään. Lisäksi radiojuontaja julkaisi yhteiskuvan puolisonsa, lapsensa tulevan isän Ilkka Ihamäen kanssa. 

– Eilinen ja tämä päivä! Yhtä juhlaa! Miten mahtavat työkaverit ja ystävät mulla onkaan. Oon itkenyt ilon kyyneleitä litra tolkulla, kuullut ihania puheita ja tuntenut uskomattoman määrän rakkautta. Oon niin kiitollinen, et pakahdun, Hautala kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

(Voit selata kuvia sen vasemmalta.)

Hautala kertoi Tähdet Tähdet -ohjelman pressitilaisuudessa kuulumisiaan raskauteen liittyen. Juontaja nähdään ohjelmassa tuomarina syksyn ajan. Hautalan raskaus on jo sen verta pitkällä, että pienokainen saattaa syntyä kauden aikana.

– Eikö aina kaikki ole mahdollista, mutta sitten vain sopeudutaan tilanteeseen, Hautala kertoi.

Pariskunta kertoi tuolloin, elokuussa, että eivät ole vielä tehneet kaikkia ostoksia tulevaa pienokaista varten.

– Pitää tehdä vielä hankintoja. Ei ole vielä tullut ”mom brains” että unohtaa kaiken. Toivottavasti se ei tule vielä.




Lue myös:

    Uusimmat